Νέες τεχνολογίες

MWC 2011: Tα Super Smartphones της LG κέρδισαν τις εντυπώσεις

Το μεγαλύτερο συνέδριο - έκθεση για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως (MWC), άνοιξε στις 14/2 επισήμως τις πύλες του στο εκθεσιακό κέντρο της Βαρκελώνης (Fira de Barcelona) με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο χώρο των εφαρμογών και πως αυτές έχουν εξελιχθεί πλέον σε καταλύτη για τις επιλογές των καταναλωτών.

 

 

Ετοιμαστείτε για τον ερχομό του πρώτου 3D κινητού, το οποίο δεν είναι άλλο από το LG Optimus 3D. Πρόκειται για το super smartphone της LG, με δυνατότητα προβολής 3D περιεχόμενου, χωρίς, μάλιστα, να απαιτείται η χρήση ειδικών γυαλιών. Ούτε αυτή την φορά μένουν παραπονεμένοι οι λάτρεις των πολυμέσων, αφού διαθέτει 1GHz OMAP4 επεξεργαστή διπλού πυρήνα και τετραπλάσιους αποκωδικοποιητές βίντεο και προσφέρει διπλάσια απόδοση γραφικών και αξεπέραστη λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο, εφαρμογών και πολυμέσων. Επιπλέον, η μεταβίβαση των αποθηκευμένων περιεχόμεων σε άλλες συσκευές γίνεται τόσο εύκολα, με την ύπαρξη δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων HDMI (High Definition Multimedia Interface) και DLNA (Digital Living Network Alliance). λειτουργικό σύστημα Honeycomb, την τελευταία πλατφόρμα της Google σχεδιασμένη για χρήση σε tablets με βελτιωμένο και διαισθητικό interface ανάλογο του υπολογιστή, η LG συνεχίζει να εισβάλει δυναμικά στον χώρο με το νέο Optimus Pad. Εφοδιασμένη με 1GHz NVIDIA Tegra 2 επεξεργαστή διπλού πηρύνα, προσφέρει απαράμμιλη απόδοση και διαχείριση ισχύος. Η ενσωματωμένη 3D κάμερα, επιτρέπει στους χρήστες να τπαίρνουν ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο και να τα απολαμβάνουν στον χώρο τους αναπαυτικά σε υψηλής ευκρίνειας 3D TV ή να τα στέλνουν στο διαδίκτυο μέσω YouTube 3D.

To πρώτο smartphone στον κόσμο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα φτάνει στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2011: η ταχύτητα του LG Optimus 2X θα σας συναρπάσει! O dual-core Tegra 2 επεξεργαστής τον οποίο ενσωματώνει τρέχει με ταχύτητα 1GHz με χαμηλή κατανάλωση ισχύος και υψηλή απόδοση για αναπαραγωγή βίντεο και ηχητικών αρχείων, ενώ εξασφαλίζει ταχύτερη και ομαλότερη πλοήγηση στο internet. Δεν θα μπορούσαμε, βέβαια, να παραλείψουμε ότι το LG Optimus 2X υποστηρίζει 1080p HD video προβολή και εγγραφή, ενώ μέσω HDMI καλωδίου, έχει τη δυνατότητα να προβάλει το περιεχόμενο αλλά και τα παιχνίδια σε οθόνες με Full HD ποιότητα. Νέο, απίστευτα λεπτό και ελαφρύ με μείωση στην κατανάλωση ενέργειας κατά 50%, έρχεται το LG Optimus Black, το οποίο διαθέτει οθόνη τεχνολογίας NOVA 4 ιντσών για εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια κάτω από αποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Διαθέτει μία σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα αποκλειστικά για βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, όπως Gesture UI, Wi-Fi Direct, κάμερα 5ΜP στο πίσω μέρος της συσκευής και μια 2ΜP κάμερα στην εμπρόσθια όψη. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την online ενημερωτική σελίδα στο www.lgnewsroom.com/MWC2011.

μοιράσου το!