Τηλεοράσεις

Τώρα το 3D cinema στον χώρο σας, με τη νέα LG PX950N Plasma 3D

Είναι πλέον γεγονός! Το 3d έρχεται στο σπίτι σας με την νέα οθόνη της LG και σας παρασέρνει στον φοβερό κόσμο της τρισδιάστατης απεικόνισης. Και τ'όνομα της; PX950N Plasma 3D. Περιλαμβάνουν τις 50PX950N και 60PX950N, με πάνελ μεγέθους 50 και 60 ιντσών αντίστοιχα, οι οποίες αποτελούν τις πρώτες τηλεοράσεις Plasma 3D παγκοσμίως που λαμβάνουν πιστοποίηση THX 3D.

Η νέα τάση του μέλλοντος PX95N Plasma 3D, ενσωματώνει την τεχνολογία 600Hz Max Sub-field Driving αναπαράγοντας έως 600 καρέ το δευτερόλεπτο, και προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευκρίνεια και ομαλότερη εικόνα κατά τη θέαση ταινιών με γρήγορες σκηνές δράσης, αθλητικών αναμεταδόσεων και video games.

Οι θεατές απολαμβάνουν ρεαλιστικά χρώματα χωρίς ενοχλήσεις από τις αντανακλάσεις και βιώνουν μια εμπειρία τρισδιάστατης θέασης, παραπλήσια με την ποιότητα της τρισδιάστατης κινηματογραφικής εικόνας χάρη στο πρωτοποριακό φίλτρο TruBlack.

Το φοβερό σε αυτή την οθόνη είναι ότι με την λειτουργία “Intelligent Sensor”, προσαρμόζει αυτόματα το επίπεδο φωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο και ρυθμίζει με ακρίβεια το φωτισμό της τηλεόρασης, εξασφαλίζοντας ότι η οθόνη είναι φωτεινή όσο χρειάζεται και με την πιστοποίηση THX και με την τεχνολογία Dual XD Engine σας υπόσχεται τη μαγεία του κινηματογράφου στο σαλόνι σας.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις τρισδιάστατες εικόνες Full HD ανάλυση 1080p, χωρίς περιορισμούς, που προσφέρει η PX950N Plasma 3D, καθισμένοι αναπαυτικά σε οποιοδήποτε σημείο μπροστά από την τηλεόραση, χάρη στην ευρεία τρισδιάστατη γωνία θέασης που δημιουργείται από τα αυτό-φωτιζόμενα pixels.

H LG PX950N 3D θα αποτελέσει το κόσμημα στον χώρο σας, αφού διακρίνεται για την σχεδίαση της. Βασισμένη στη μοναδική φιλοσοφία του INFINIA Borderless design της LG, η PΧ950Ν διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης, το οποίο μεγιστοποιεί την επιφάνεια προβολής και τοποθετεί τους θεατές στο κέντρο της δράσης, προσδίδοντας επίσης μια εκλεπτυσμένη όψη στη συσκευή.

Με την χρήση της πλατφόρμας ΝetCast της LG, oι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία του H/Y, μέσω της οθόνης LG PX950N 3D και να τα επεξεργάζονται, ενώ κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ τους, ξεχνώντας την ύπαρξη των καλωδίων χάρη στην ασύρματη λειτουργία AV Link.

Τέλος, η LG PX950N 3D, είναι φιλική με το περιβάλλον όσο ποτέ και οικονομική για το πορτοφόλι σας. Στην κατάσταση αναμονής οι τηλεοράσεις Plasma της LG δεν καταναλώνουν καθόλου ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, λόγω της εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης, η 50PX950 απέσπασε τη διάκριση “Eco Flower”, μιας εκ των πιο έγκριτων και σημαντικότερων περιβαλλοντικών πιστοποιήσεων στην Ευρώπη.

Αφεθείτε στη μαγεία της τρισδιάστατης θέασης στην οθόνη Plasma 3D της PΧ950Ν και ταξιδέψτε στο θέαμα μαζί με τις συγκλονιστικές προβολές, γιατί Life's Good!μοιράσου το!