Νέες τεχνολογίες

Steam KOMPRESSOR: οικονομικό, βαθύ και ξεκούραστο καθάρισμα

Με στόχο το ξεκούραστο καθάρισμα ακόμα και στα σημεία που δε φαίνεται η σκόνη, χάρη στην αποτελεσματική ισχύ απορρόφησης, η Steam KOMPRESSOR κερδίζει τις εντυπώσεις. Πιο οικολογική από ποτέ, εισβάλει στην αγορά η νέα ηλεκτρική σκούπα της LG και σας προσφέρει τη σιγουριά για την υγιεινή του σπιτιού σας.

Ακάρεα και σκόνες τέλος, χάρη στο σύστημα ατμού που διαθέτει η Steam KOMPRESSOR της LG,  προσφέροντας στους καταναλωτές μεγαλύτερη ηρεμία σχετικά με την υγιεινή των υφασμάτων στο σπίτι τους και τη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Με το σύστημα SteamMop, που συνδυάζει καθάρισμα με ατμό και ηλεκτρική σκούπα, παγιδεύει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, προσφέροντας ταυτόχρονα καθαριότητα και αποστείρωση. Η νέα ηλεκτρική σκούπα της LG καθαρίζει το δάπεδο μαζεύοντας ακόμα και την πιο πεισματική σκόνη. Το σύστημα υψηλής απόδοσης φιλτραρίσματος ΗΕPA (High Efficiency Particulate Air) το οποίο διαθέτει προσφέρει καθαρισμό υψηλού επιπέδου παγιδεύοντας τα μόρια της σκόνης και εντοπίζοντας τα σωματίδια στον καπνό των τσιγάρων. Έτσι, η ζωή των νοικοκυριών που διαθέτουν κατοικίδια ζώα, μικρά παιδιά ή άτομα που πάσχουν από αλλεργίες του δέρματος γίνεται πιο εύκολη. Διαθέτει μηχανοκίνητο σύστημα συμπίεσης σκόνης, μειώνοντας ακόμα και τη σκόνη που διαφεύγει στην ατμόσφαιρα. Με το Turbo Cyclone System, η Steam ΚΟΜPRESSOR συγκεντρώνει τη σκόνη σ' ένα δοχείο, η οποία φιλτράρεται, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση του συμπιεστή. Το αποτέλεσμα; Περισσότερη ευκολία στο άδειασμα του κάδου.

Λιγότερη κανανάλωση ενέργειας, πιο αθόρυβη λειτουργία από ποτέ! Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου προσφέρουν αθόρυβο καθαρισμό σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα παραγωγής, κάνοντας τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού πιο ευχάριστες. Παράλληλα η Steam KOMPRESSOR λειτουργεί σε χαμηλή ισχύ και φροντίζει το πορτοφόλι σας, αφού εξοικονομείτε χρήματα, βοηθώντας παράλληλα και το περιβάλλον. Τέρμα το ψάξιμο για πρίζα και το καθάρισμα γίνεται πιο εύκολο από ποτέ! Ο λόγος; Η Steam KOMPRESSOR καθαρίζει ακόμα και τα μεγάλα δωμάτια αφού διαθέτει 9 μέτρα καλώδιο και περιλαμβάνει περιστρεφόμενους τροχούς που μειώνουν τη τριβή για ευκολότερη μετακίνηση της ηλεκτρικής σκούπας. Με την Steam ΚΟΜPRESSOR της LG, οι καταναλωτές απολαμβάνουν καθαριότητα υψηλής ποιότητας, γιατί Life's Good. Δείτε και το διαφημιστικό και πείτε μας τη γνώμη σας! http://www.youtube.com/watch?v=UURgWOMLESY

για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Με το σύστημα SteamMop, που συνδυάζει καθάρισμα με ατμό και ηλεκτρική σκούπα, παγιδεύει αποτελεσματικά τη βρωμιά και τη σκόνη, προσφέροντας ταυτόχρονα καθαριότητα και αποστείρωση.

μοιράσου το!