Οικιακές Συσκευές

Nέα κλιματιστικά LG Inverter V: Αποδοτικά και αθόρυβα!

Το καλοκαίρι εδώ και λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του με τη θερμοκρασία να έχει ξεπεράσει τους 25° C. Μαζί και η νέα σειρά κλιματιστικών Inverter V, που ήρθε για να μας δροσίσει. Η υψηλή απόδοση των νέων κλιματιστικών σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία και τις  καινοτόμες λύσεις ,  διασφαλίζουν ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς μας, LG Prestige Inverter V, θα σου εξασφαλίσει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέτει καινοτόμο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου στις συσκευές οικιακού κλιματισμού παγκοσμίως.

Το δυνατό χαρακτηριστικό του Prestige Inverter V είναι η κορυφαία απόδοση, με Εποχικό Βαθμό Ενεργειακής Απόδοσης (Seasonal Energy Efficiency Ratio) στα 9,1 και Εποχικό Συντελεστή Απόδοσης (Seasonal Coefficient of Performance) στα 5,2.

Όσο για τον θόρυβο; Σχεδόν ανύπαρκτος! Μπορεί να μειωθεί μέχρι τα 17dB εξασφαλίζοντάς σας έναν ευχάριστο και άνετο ύπνο.

Τα κλιματιστικά της νέας σειράς της LG είναι εξοπλισμένα με το προηγμένο σύστημα φίλτρων, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στο σπίτι εξασφαλίζοντας άριστη ατμόσφαιρα στο χώρο σου.

Το 99,99% των μικροβίων που μεταφέρονται από τον αέρα και το 95% των αλλεργιογόνων οργανισμών αλλά και ο ιός H1N1 εξαλείφονται χάρη στα φίλτρα 3Μ Πολλαπλής Προστασίας. Παράλληλα, το φίλτρο Plasmaster βελτιώνει εντυπωσιακά την καθαρότητα του αέρα χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία plasma ενώ η λειτουργία Αυτόματος Καθαρισμός Plasmaster αποστειρώνει το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποτρέποντας το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων. Τέλος, ο Ιονιστής Plasmaster απελευθερώνει περισσότερα από 2 εκατομμύρια πολωμένα ιόντα στην ατμόσφαιρα διασφαλίζοντας αποστείρωση του αέρα της τάξης του 99%.

 

Επιπλέον, η νέα λειτουργία Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας που έχει υιοθετηθεί στα μοντέλα της νέας σειράς, σου επιτρέπει να προσαρμόσεις  τάχιστα την ενεργειακή κατανάλωση και την απόδοση του κλιματισμού σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες. Με ένα απλό διπλό πάτημα στην επιλογή «Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας» , εξασφαλίζεις 79%  απόδοση  ψύξης μειώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση κατά 50%!

 

Life’s Good και είναι σημαντικό να ζεις μέσα σε ένα δροσερό, άνετο και υγιεινό περιβάλλον! ;-)

Be Sociable, Share!

 

μοιράσου το!