Νέες τεχνολογίες

Το ιδανικό monitor LG WX Outdoor Monitor 72’’ για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

Το νέο μας Monitor LG WX Outdoor Monitor 72 ιντσών είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση και ειδικότερα σε εξωτερικούς χώρους.

Με οθόνη τεχνολογίας IPS, καινοτόμα χαρακτηριστικά για μία ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος.

Σε μία χώρα όπως είναι η Ελλάδα με έντονη ηλιοφάνεια, είναι σημαντικό στους εξωτερικούς χώρους η ευκρίνεια της οθόνης να παραμένει το ίδιο υψηλή, χωρίς να μαυρίζει ή να παρουσιάζει οποιαδήποτε αλλοίωση, ενώ η εξαιρετικά υψηλή της φωτεινότητα (2000 nits) καθιστά το προβαλλόμενο υλικό απολύτως ορατό ανά πάσα στιγμή.

Ένα Monitor όπως το LG WX Outdoor Monitor 72’’ λειτουργεί άψογα 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα . Με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και σχεδιασμένο για να απορροφά αλλά και παράλληλα  να εκμεταλλεύεται με ιδανικό τρόπο την ηλιακή ακτινοβολία, έτσι ώστε να παρέχει αψεγάδιαστη εικόνα με ολοζώντανα χρώματα.

Το LG WX Outdoor Monitor 72 ιντσών, είναι η νέα μας πρόταση στην ψηφιακή σήμανση (digital signage) που αλλάζει τα δεδομένα στην εξωτερική θέαση.

Life’s Good και… σε εξωτερικούς χώρους!  :-)

Be Sociable, Share!
 

μοιράσου το!