Τα Νέα Μας

Στο «catwalking» της ψηφιακής σήμανσης!

Για άλλη μια φορά, οι λάτρεις της τεχνολογίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις νέες τάσεις στο χώρο της Ψηφιακής Σήμανσης ( Digital Signage). Η πόλη του Orlando κατακλείστηκε από τις 12 μέχρι τις 14 Ιουνίου, από επισκέπτες που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν την InfoComm 2013, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά tradeshows παγκοσμίως.Ο χώρος γέμισε από επαγγελματίες της βιομηχανίας που εξέφρασαν τις απόψεις τους για κάθε καινούργιο προϊόν στο χώρο της ψηφιακής σήμανσης.

Για ακόμη μια χρονιά δεν έλειπε και  η απονομή των βραβείων «Commercial Integrator BEST Awards», από τα οποία βγήκαν νικητές τα καλύτερα προϊόντα και οι καλύτερες υπηρεσίες για ολοκληρωμένες επιχειρήσεις. Η LG, ως άξιος εκπρόσωπος στο χώρο του Digital Signage έφυγε με «γεμάτα χέρια» επιβεβαιώνοντας την παρουσία της στον χώρο με 4 βραβεία σε τέσσερις λύσεις Ψηφιακής Σήμανσης από τα περιοδικά Commercial integrator, Rental &Staging System, AV Technology and Contractor News.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Το Ultra HD LED Monitor WS70MS-B 84 ιντσών της LG εντυπωσίασε την  κριτική επιτροπή κερδίζοντας το βραβείο (Best Award) στην κατηγορία TVs/Monitors για την υψηλή ευκρίνεια εικόνας με την τεχνολογία Ultra HD, η οποία τετραπλασιάζει την ανάλυση Full HD στα 8 εκατομμύρια pixels.

Επιπλέον, στην αγορά των επαγγελματικών και οπτικοακουστικών προϊόντων (Rental &Staging Systems), το βραβείο «Best Flat Panel Display» κέρδισε επάξια για άλλη μια φορά η LG με  το Outdoor Monitor WΧ50MF 47 ιντσών ξεχωρίζοντας για την τεχνολογία του In-Plane Switching (IPS). Το άλλο χαρακτηριστικό με το οποίο διακρίθηκε είναι η τεχνολογία Shine Out™, η οποία προσφέρει αψεγάδιαστη εικόνα με ολοζώντανα χρώματα, αποτελώντας την κατάλληλη λύση για την προβολή μηνυμάτων σε εξωτερικούς χώρους.

Η  τρίτη κατηγορία ήταν αφιερωμένη στα προϊόντα που αποτελούν λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στον οπτικοακουστικό τομέα (AV Technology Best).  Το WV70MS-B της LG κέρδισε και σ’ αυτό τοv τομέα το βραβείο για το καλύτερο νέο Video Wall, χάρη στην τεχνολογία IPS και στο πολύ λεπτό πλαίσιο οθόνης (bezel-to-bezel). Τέλος, την πρωτιά διατήρησε η EzSign TV της LG κερδίζοντας το βραβείο για το καλύτερο καινοτόμο προϊόν στην Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage hardware). H EzSign TV, με την οποία οι κάτοχοι της μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο, χάρη στο εύχρηστο και δωρεάν λογισμικό που παρέχεται από την LG, μαζί με 55 προεγκαταστημένα templates.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η LG συνεχίζει να καινοτομεί και να παρέχει στους καταναλωτές εξελιγμένα προϊόντα, σχεδιασμένα με σεβασμό προς το περιβάλλον, όπως τα επαγγελματικά LED Monitors που έχουν αναγνωριστεί με την πιστοποίηση ENERGY STAR®.

μοιράσου το!