Στην Πόλη

Αναδείξτε κάθε όμορφη γωνιά της χώρα μας: Διαγωνισμός Life’s Good.gr

Ζούμε σε μια χώρα, με απίστευτη ομορφιά, ιδιαίτερες τοποθεσίες, ήθη  και έθιμα που είναι άξια να προβάλλονται και να τονίζονται σε κάθε ευκαιρία. Ταξιδεύοντας από άκρη σε άκρη,  εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος τη ζωντάνια και ταυτόχρονα την ηρεμία που προσφέρει κάθε τοπίο της χώρας, μια αίσθηση που το μόνο που σου θυμίζει είναι ότι “Life’s Good”.
Η LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με τον Σκάϊ  ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναδειχτούν οι μυστικοί θησαυροί της Ελλάδας και να μετατρέψει σε πρεσβευτές αυτής, άτομα ηλικίας 16-18 ετών. Οι νέοι εκπρόσωποι της χώρας μας, με μόνη τους αποσκευή  το σύνθημα «Life’s Good» θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα μέσα από τα δικά τους μάτια σ’ ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών με βάση την  Φυσική Ομορφιά & τα Αξιοθέατα, τα Πολιτιστικά Δρώμενα και τη Μουσική.

Ομάδες 3-8 ατόμων θα μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι τον τελικό στις 13 Απριλίου του 2014. Οι νικήτριες ομάδες, αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού, εκτός από τα πλούσια δώρα που θα κερδίσουν, θα γίνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους «μεγάλοι ευεργέτες» του τόπου τους, προσφέροντας προϊόντα LG στο σχολείο τους ή και σε κοινωφελείς οργανισμούς. Τέλος, η νικήτρια ομάδα του τελικού θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τέσσερις δημιουργικές φάσεις:

Οι συμμετέχοντες που θα αναδείξουν την Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα του τόπου τους θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής βίντεο από τις 7 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2013, ενώ η προσπάθεια τους θα αξιολογείται από τις 4 Νοεμβρίου μέχρι την 1 Δεκεμβρίου 2013 όπου θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία με ‘likes’ και sms ( όπως και σε όλες τις κατηγορίες ) για να διακριθούν οι  4 πρώτες ομάδες που θα περάσουν στον τελικό.

Για τους καλλιτεχνικά ανήσυχους που θα εμπνευσθούν από φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προβολές ταινιών, τοπικά έθιμα, γαστρονομικά ταξίδια και ανεξερεύνητες τοπικές φιγούρες η φάση υποβολής συμμετοχών θα διαρκέσει από τις 2 Δεκεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ οι 4 πρώτες ομάδες της δεύτερης φάσης θα δοκιμαστούν για να περάσουν στον τελικό, από τις 30 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2014.

Η ομάδα της τελευταίας κατηγορίας, της Μουσικής,  θα διανύσει την πρώτη φάση το χρονικό διάστημα από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2014 ενώ από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαρτίου 2014 θα αναδειχθούν οι 4 πρώτες ομάδες που θα οδηγηθούν στον τελικό.

Τέλος, από τις 27 Μαρτίου 2014, θα ξεκινήσει η ψηφοφορία που θα κορυφωθεί στις 13 Απριλίου 2014 και θα αναδείξει τη νικήτρια ομάδα η οποία θα βρεθεί στην καρδιά της LG, εκεί που γεννιέται η τεχνολογία του αύριο και θα γνωρίσει τον κορεάτικο πολιτισμό, ανακαλύπτοντας τα κρυμμένα μυστικά μιας γοητευτικής χώρας.

Το καλοκαίρι, όλη η Ελλάδα γίνεται το ομορφότερο σκηνικό. Πάρτε στα χέρια σας μία κάμερα. Πατήστε rec και αφήστε τις στιγμές και την ομορφιά να αποτυπωθούν. Είστε έτοιμοι;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το παρακάτω link: http://www.lifeisgood.gr/

 

μοιράσου το!