Οικιακές Συσκευές

Καλοκαίρι με τους νέους ψυγειοκαταψύκτες LG για υψηλή απόδοση και έξυπνη εξοικονόμηση

Εν μέσω του πρώτου καύσωνα του καλοκαιριού, τα πιο δροσερά νέα έρχονται από την LG.

Τι ζητάει κανείς από έναν σύγχρονο ψυγειοκαταψύκτη; Καινοτομικό και λειτουργικό σχεδιασμό; Σίγουρα. Αθόρυβη λειτουργία; Οπωσδήποτε. Μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους; Απαραίτητα. Μικρότερη κατανάλωση ενέργειας; Αναμφίβολα!

Όλα τα παραπάνω απαραίτητα χαρακτηριστικά τα πήρε η LG, τα συνδύασε με την ανάγκη για μεγαλύτερη φρεσκάδα στα τρόφιμα και μας παρουσιάζει τους ψυγειοκαταψύκτες GBB530NSCFE και GBB530PVCPB, που έφτασαν στην Ελλάδα για να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά μας.

Τα δύο νέα μοντέλα είναι μεικτής χωρητικότητας 377 λίτρων και διαθέτουν:

  • Τεχνολογία Total No Frost: ώστε ο ψυχρός αέρας να διανέμεται ομοιόμορφα μέσα στο ψυγείο και τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Τεχνολογία Moist Balance Crisper: ένα ειδικό δικτυωτό κάλυμμα συρταριού διατηρεί την υγρασία σε ισορροπημένο επίπεδο, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης των τροφίμων.
  • Λειτουργία Fresh Zone 0: ειδικός χώρος για την αποθήκευση κρέατος και ψαριού για μεγαλύτερο χρόνο.
  • Φωτισμό LED: για σημαντικά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Καινοτομία Zero Clearance: η πόρτα των ψυγειοκαταψυκτών ανοίγει πλήρως, για άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό ακόμα και σε μικρούς ή περιορισμένους οικιακούς χώρους.
  • Χερούλι Easy Open Handle: για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στο άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου.

 

Εκτός όλων των παραπάνω, το μοντέλο GBB530NSCFE με ενεργειακή κλάση Α+++ και Γραμμικό Συμπιεστή (Linear Compressor) εγγυάται υψηλή απόδοση και έως 60% μεγαλύτερη οικονομία στη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τα ψυγεία που διαθέτουν συμβατικούς συμπιεστές.

Life’s Good όταν συνδυάζεις περισσότερη φρεσκάδα στα τρόφιμα με έξυπνη εξοικονόμηση σε ενέργεια και χρήματα!

μοιράσου το!