Εικόνα & Ήχος

Διώξτε τη ζέστη του καλοκαιριού με τρία «Super cool» παιχνίδια της LG Smart TV

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει ημερολογιακά, αλλά η ανυπόφορη ζέστη συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί. Με τρία «super cool» νέα παιχνίδια η LG Smart TV σας βοηθάει να διώξετε τη ζέστη:

  • «Where’s My Water?» της Disney
    • Μεταφέρετε νερό στον αλιγάτορα Swampy για να μπορέσει να κάνει ντους!
  • «Catapult King» της Chillingo
    • Κρατήστε μακριά τους ογκόλιθους από καταπέλτες και τους κακοποιούς!
  • «Slingshot Racing» της Unity
    • Αγωνιστείτε σε διάφορες πίστες πάγου!

Με την τηλεόραση 2013 LG Smart TV μπορείτε να συνδεθείτε με το LG Game World για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα παιχνίδια.

1. «Where’s My Water?” (Swampy) της Disney

Το πρώτο παιχνίδι που σας παρουσιάζουμε είναι το «Where’s My Water?» (Swampy) που έχει δημιουργηθεί από τη Disney.  Κύριος στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να λύνετε τους γρίφους για να μεταφέρετε το νερό που χρειάζεται ο γλυκός αλλιγάτορας Swampy για να κάνει ντους.

Μεταφέρετε νερό για το ντους του Swampy

Ο Swampy έχει πετύχει 200 εκατομμύρια downloads σε smartphones παγκοσμιώς και βρέθηκε στη κορυφή των app stores σε περισσότερες από 90 χώρες. Επίσης έγινε νούμερο ένα παιχνίδι στο Google Play πολλών χωρών, ενώ κέρδισε το βραβείο «Παιχνίδι της Χρονιάς» 2011 του Pocket Gamer, του Apple’N’Apps και άλλων κορυφαίων media παιχνιδιών.  

 

Στην LG Smart TV, το LG Magic Remote μεγιστοποιεί τις δυνατότητες ελέγχου των κινήσεών σας όταν παίζετε τον Swampy. Λόγω των λειτουργιών της εύκολης στόχευσης, του click και του drag, το παιχνίδι μπορούν να το απολαύσουν οι παίκτες κάθε ηλικίας, ενώ εκείνοι που το έχουν παίξει σε smartphones μπορούν να το βιώσουν με ένα νέο συναρπαστικό τρόπο.

Και ακόμη; Η συνέχεια του Swampy θα είναι έτοιμη πριν το τέλος του 2013, οπότε να είστε σε επιφυλακή! 

2. «Catapult King» της Chillingo

O «Catapult King» κυκλοφορεί από την κορυφαία εταιρεία παιχνιδιών για κινητά Chillingo και έχει αναπτυχθεί από την ανεξάρτητη εταιρεία Wicked Witch. Ένα απλό παραμύθι μετατρέπεται σε κάτι πολύ μεγαλύτερο σ’ αυτή τη φανταστική νέα σπαζοκεφαλιά. Τραβήξτε προς τα πίσω τον καταπέλτη και προσπαθήστε να καταστρέψετε τα γεμάτα με εχθρούς οχυρά. Στοχεύστε με ακρίβεια, στοχεύστε για τη νίκη! Τίποτα δεν προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη διάσωση της πανέμορφης πριγκίπισσας, έτσι δεν είναι; Φυσικά και όχι!

Ο «Catapult King» έχει βρεθεί στη κορυφή των app stores σε περισσότερες από 20 χώρες, προσελκύοντας τους παίκτες με τα μοναδικά παραμυθένια γραφικά και τα απίθανα σπέσιαλ εφέ του.

Στην LG Smart TV, οι παίκτες απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία να ελέγχουν τον καταπέλτη με το τηλεχειριστήριο LG Magic Remote.

Είσαστε έτοιμοι να «εκτοξεύσετε» την καλοκαιρινή ζέστη μαζί με το άγχος σας; Παίξτε τον «Catapult King» σήμερα!  

3. «Slingshot Racing» της Unity

Το τελευταίο παιχνίδι που σας παρουσιάζουμε είναι το «Slingshot Racing» που αναπτύχθηκε από τη Snowbolt Interactive και κυκλοφορεί από τη Unity. Φανταστείτε να οδηγείτε ένα ατμοκίνητο έλκυθρο σε μια δροσιστική πίστα πάγου! Δε νοιώθετε ήδη τη ζέστη να υποχωρεί;

Βαρεθήκατε να παίζετε μόνοι; Αγωνιστείτε στις πίστες πάγου μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας. Κι αν έχετε μόνο ένα LG Magic Remote; Δεν πειράζει. Το «Slingshot Racing» μπορείτε να το παίξετε όχι μόνο με το LG Magic Remote, αλλά και χρησιμοποιόντας το smartphone σας σαν κοντρόλ μέσω ενός app. Απλά κατεβάστε το LG TV Remote app στο κινητό σας, συγχρονίστε το με την τηλεόρασή σας και είστε έτοιμοι!

Διώξτε τη ζέστη του καλοκαιριού με τα παιχνίδια που σας παρουσιάσαμε καθώς και με πολλά ακόμη που μπορείτε να βρείτε στο LG Game World, και περάστε διασκεδαστικές στιγμές μπροστά από τη μεγάλη, όμορφη οθόνη της LG Smart TV.

Τα παραπάνω παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2013

μοιράσου το!