Εικόνα & Ήχος

Για την ULTRA HD TV το μέγεθος μετράει!

Θέλετε να απολαύσετε την υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ εικόνα της τηλεόρασης σας σε μια οθόνη:

Α) Γιγαντιαία;

Β) Τεράστια;

Γ) Πολύ μεγάλη

Δ)  Πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας;

Όποια κι αν είναι η απάντησή σας, η LG έχει τη λύση, καθώς με αφορμή το τεράστιο ενδιαφέρον που υπήρξε τον τελευταίο χρόνο για την εκπληκτική 84 ιντσών ULTRA High Definition TV, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά δύο νέα μοντέλα τεχνολογίας ULTRA HD TV στις 55 και 65 ίντσες!

Αναγνωρίζοντας ότι η δυνατότητα επιλογής μεγέθους οθόνης σε μια πραγματικά απίστευτης ποιότητας εικόνας τηλεόραση θα επιτρέψει σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα των ULTRA HD TV, η LG ανακοίνωσε την προσθήκη των δύο νέων μοντέλων της κορυφαίας σειράς LA970V.

Η απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ήχου που εξασφαλίζει η μοναδική τεχνολογία των δύο νέων μοντέλων 55 και 65 ιντσών θα σας αιχμαλωτίσει:

 • Ανάλυση τουλάχιστον 4 φορές μεγαλύτερη από την αντίστοιχη μιας τυπικής HD TV: εκπληκτικά καθαρή εικόνα, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels.
 • Η μηχανή επεξεργασίας Tru-ULTRA HD Engine μεγιστοποιεί την ευκρίνεια και εξασφαλίζει εξαιρετικό up-scaling, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να απολαμβάνετε υλικό οποιουδήποτε format σε κορυφαία ποιότητα.
 • Η τεχνολογία NANO FULL LED backlighting εγγυάται βαθύτερο μαύρο, ομοιόμορφο φωτισμό ολόκληρου του πάνελ και υψηλό βαθμό αντίθεσης.
 • Το προηγμένο πάνελ τεχνολογίας LG In-Plane Switching (IPS) εξασφαλίζει υψηλή χρωματική ακρίβεια σε γωνία θέασης που φτάνει τις 178 μοίρες.
 • Η μοναδική ποιότητα 2D και 3D εικόνας που προσφέρουν οι δύο νέες ULTRA HD TVs έχει πιστοποιηθεί από δύο καταξιωμένους οργανισμούς, την Intertek και τα Underwriters Laboratories (UL). Και οι δύο οργανισμοί χρησιμοποιούν εξαντλητικές μεθόδους δοκιμών και αξιολόγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν μετρήσεις πολλών παραμέτρων, όπως η γωνία θέασης, η ομοιογένεια του contrast, η χρωματική ακρίβεια και η 3D απόδοση.
 • Και τα δύο μοντέλα της σειράς LA970V διαθέτουν σύστημα ήχου με 4.1 κανάλια και είναι εξοπλισμένα με κομψά αναδυόμενα ηχεία.
 • Τα ηχεία προσφέρουν εξαιρετική απόδοση της μεσαίας και υψηλής περιοχής και μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο μπροστινό μέρος της συσκευής, είτε πίσω από αυτή χωρίς να αλλοιώνεται το ηχητικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, τα αναδυόμενα ηχεία  μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αναπτύσσονται αυτόματα με το άνοιγμα της τηλεόρασης, και να ‘κρύβονται’ μόλις αυτή κλείνει. Την όλη διάταξη συμπληρώνει ένα ισχυρό subwoofer, τοποθετημένο στο πίσω μέρος της οθόνης.

Πρωτοποριακό design για μια πραγματικά Έξυπνη τηλεόραση:

 • Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και ο σχεδιασμός CINEMA SCREEN Design της LG βοηθούν τις συσκευές της σειράς LA970V ULTRA HD να δημιουργήσουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα.
 • Η αφοπλιστικά έξυπνη πλατφόρμα Smart TV της LG εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογές και υπηρεσίες περιεχομένου από ολόκληρο τον κόσμο.
 • Το εξαιρετικό Magic Remote της LG, με την αναγνώριση φωνής και τη δυνατότητα ελέγχου μέσω των επιλογών point, wheel και gesture, κάνει την περιήγηση σε μενού, την αναζήτηση υλικού και το gaming μια πολύ εύκολη υπόθεση.
 • Με τη λειτουργία SmartShare μπορείτε πολύ απλά να κάνετε ‘Tag On’ σε μια εξωτερική συσκευή (έτσι ονομάζει η LG την επικοινωνία μέσω NFC), και στη συνέχεια να κάνετε mirror το περιεχόμενό της στην οθόνη της TV (WiDi και MiracastTM).

Life’s Good όταν οι επιλογές σου είναι απεριόριστες!

μοιράσου το!