Κινητά & Tablets

Και έξυπνο και όμορφο; Αυτό δεν είναι smartphone, είναι LG Optimus L4II

Κι όμως. Κάποιοι τα έχουν όλα. Και εξυπνάδα και ομορφιά. Και οι συσκευές LG Optimus L Series II έχουν αποδείξει πως ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία.

Και που να δεις το νέο μέλος της Optimus L Series II οικογένειας. Το LG Optimus L4II μαγεύει με το μοναδικά καινοτόμο design και τα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά:

Seamless Layout

Άγγιξε με τα δάχτυλά σου τις στρογγυλεμένες καμπύλες και θαύμασε τις καθαρές γραμμές του LG Optimus L4II: υψηλή αισθητική σε μια πανέμορφη συσκευή που χωράει άνετα στην παλάμη σου!

Λαμπερός Οπίσθιος Σχεδιασμός

Το LG Optimus L4II είναι από τα λίγα smartphones που θες να το τοποθετείς στο τραπέζι με την οθόνη προς τα κάτω. Γιατί; Μα επειδή και η πίσω πλευρά της συσκευής κλέβει τα βλέμματα με το λαμπερό φινίρισμά της!

Laser Cut Contour

Το LG Optimus L4II είναι ήδη ένα πολύ λεπτό smartphone. Κι όμως, η χαραγμένη με laser λεπτομέρειά του, το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο λεπτό από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ανακάλυψε την αισθητική που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να υπάρχει σε ένα κινητό.

Προσωποποιημένος LED φωτισμός

Ακόμη και στο αθόρυβο, ακόμη κι αν το κινητό βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δωματίου, μπορείς να γνωρίζεις ποιος σε καλεί, απλά με μια ματιά στο LG Optimus L4II. Γιατί ο έξυπνος φωτισμός LED σε ειδοποιεί με διαφορετικά χρώματα για τις εισερχόμενες κλήσεις, τα e-mails και τα μηνύματα.

Οθόνη 3.8" Life-Like IPS

Υπάρχει οθόνη υψηλής ευκρίνειας που να χωράει στην παλάμη σου; Υπάρχει. Και το καλύτερο; Λειτουργεί και ως ένα υπερσύγχρονο smartphone.

Ναι, κοιτάζοντας την οθόνη του LG Optimus L4II με τα χρώματα που δείχνουν τόσο αληθινά δε θα μπορείς να ξεχωρίσεις πού τελειώνει η οθόνη του κινητού και πού αρχίζει η πραγματικότητα. Ζωντανά χρώματα και εκπληκτική λεπτομέρεια σε όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το multimedia υλικό σου.

Μπαταρία Μεγάλης Χωρητικότητας 1700mAh

Το έξυπνο μικρό θαύμα που ακούει στο όνομα LG Optimus L4II είναι εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας για να μην σ’ αφήνει «στα κρύα του λουτρού» μέσα στην ημέρα: η μπαταρία LI-ION 1.700 mAh με τεχνολογία SiO+ προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια και απόδοση σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα κινητών.

Λειτουργία Guest Mode

Δύο διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα στο ίδιο smartphone; Ναι, με τη λειτουργία Guest Mode μπορείς να δημιουργήσεις ένα δεύτερο κωδικό πρόσβασης για το τηλέφωνό σου, έτσι ώστε αν πρέπει να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος χρήστης –φίλος, γνωστός ή και το μικρό σου ανιψάκι– να μπορεί να δει το περιεχόμενο που εσύ έχεις ορίσει.

Προηγμένο QuickMemo

Με το QuickMemo μπορείς να προσωποποιήσεις και να κάνεις αξέχαστη κάθε στιγμή σου. Αποθήκευσε κάθε στιγμιότυπο, γράψε μια σημείωση με το δάχτυλό σου και μοίρασέ την online, μέσω κειμένου, e-mail, κ.λπ.

Δείτε το στο lg.com/gr εδώ.

μοιράσου το!