Εικόνα & Ήχος

Η οικογένεια των ULTRA HD TV της LG μεγαλώνει

Όπως ήδη γνωρίζετε, η πρώτη στον κόσμο ULTRA HD TV (84LM960V) της  LG, έχει ξεχωρίσει για την  απόλυτη ευκρίνεια εικόνας και για το γεγονός πως άνοιξε την πόρτα στην εποχή της αληθινής Ultra HD τηλεόρασης.

Ως συνέχεια στην επιτυχημένη 84 ιντσών LΜ960V η LG επεκτείνει τη γκάμα της για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη επιθυμία των καταναλωτών για ευρύτερη επιλογή σε τιμές και μεγέθη στις τηλεοράσεις ULTRA HD.

Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε τα νέα μέλη της οικογένειας των τηλεοράσεων ULTRA HD: τις 65 και 55 ιντσών premium (LA970V) τις οποίες μπορείτε τώρα να βρείτε σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής! Και τα δύο μοντέλα είναι εφοδιασμένα με ULTRA HD 8.3M Pixels, IPS Panel, Tru-ULTRA HD Engine, CINEMA 3D και Magic Remote. Ας τις δούμε καλύτερα.

Η νέα σειρά 65/55 ιντσών – ULTRA ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ & ULTRA ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ

Με στόχο να μην αφήσει κανέναν καταναλωτή εκτός αυτής της super high-definition εποχής, η LG πρόσθεσε ποικιλία στο μέγεθος της οθόνης που είχε προβληθεί από την ήδη παγκοσμίως αναγνωρισμένη 84 ιντσών εκδοχή της.

Έχοντας τέσσερις φορές την ανάλυση μιας Full HD, η νέα LG 65/55 ULTRA HD TV (3,840 x 2,160) προσφέρει ζωηρή, αληθινή εικόνα.

Επιπλέον, η σειρά LA970V διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή HEVC (High Efficiency Video Coding) –μια μοναδική καινοτομία που επιτρέπει στο περιεχόμενο Ultra HD να παίζει απευθείας από στικάκι USB. Χάρη στην Tru-ULTRA HD Engine της LG, οι τηλεοράσεις αυτές μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε είδους περιεχόμενο σε ποιότητα σχεδόν εφάμιλλη της Ultra HD, ώστε να επιτευχθεί απίστευτη ποιότητα εικόνας Ultra HD και εικόνες ολοκάθαρες, χωρίς καμία θολούρα. Με το προηγμένο Panel IPS, οι νέες τηλεοράσεις προσφέρουν ακριβή έκφραση των χρωμάτων σε μια ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με την χαρακτηριστική Cinema 3D τεχνολογία της LG, γνωστή για την άνεσή της στη θέαση.

Εκτός από το καταπληκτικό design, που στόχο έχει την απόλυτη εμπειρία θέασης, στις νέες σειρές τηλεοράσεων θα βρείτε και όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των Smart TV της LG.  Η LA970V διαθέτει  την ευκολονόητη πλατφόρμα Smart TV της LG, η οποία συμπληρώνεται από το Magic Remote με τη λειτουργία αναγνώρισης φωνής και άλλες εύκολες στη χρήση λειτουργίες, όπως το NFC, το WiDi, το MiracastTM και άλλα.

Σε ποιον ταιριάζει η LA970V;

Η Premium 65/55 LA970V είναι η φυσική επιλογή για τους λάτρεις της ψυχαγωγίας και του design, που δεν συμβιβάζονται σε ζητήματα ποιότητας εικόνας και ήχου: Θέλουν μόνο το καλύτερο. Η τηλεόραση αυτή είναι η απόλυτη συσκευή για το σπίτι, όχι μόνον επειδή παρέχει μια πλήρη σειρά ψυχαγωγικών επιλογών μέσω των προηγμένων της τεχνολογιών όπως είναι το CINEMA 3D και η Smart TV, αλλά επίσης και γιατί μέσα σε κάθε σαλόνι φαντάζει ως το απόλυτο «στολίδι». Η τεχνολογία NANO FULL LED Backlighting βελτιώνει την αντίθεση, φωτεινότητα και χρωματική συνοχή, ενώ τα μπροστινά Συρόμενα Μεγάφωνα με 4.1 κανάλια, ενισχύουν τόσο το πανέμορφο design της τηλεόρασης, όσο και την ποιότητα του παραγόμενου ήχου.

Λοιπόν, ρίξαμε μια γρήγορη ματιά στα νέα μέλη της οικογένειας των LG ULTRA HD TV και ήδη μπορούμε να νιώσουμε τον ενθουσιασμό για το διευρυμένο φάσμα επιλογών στις τηλεοράσεις επόμενης γενιάς. Τώρα, βλέπετε τι είναι δυνατό με την LG: περισσότερα και καλύτερα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το lifestyle των καταναλωτών. Μη χάνετε καιρό. Επισκεφθείτε το πιο κοντινό σε σας κατάστημα ηλεκτρονικών για να δείτε από κοντά τις 65 και 55 ιντσών ULTRA HD TV της LG! 

μοιράσου το!