Τα Νέα Μας

Γίνε κι εσύ ένας από τους 100 τυχερούς που θα ανταλλάξουν το smartphone τους με ένα ολοκαίνουργιο LG G2. Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής «ΘΕΛΩ LG G2» ξεκίνησε!

Αν σου δώσουμε το απόλυτο κινητό, το πιο ξεχωριστό, το πιο smart από όλα τα smartphones της αγοράς, για έναν ολόκληρο μήνα, νομίζεις πως θα μπορείς να το αποχωριστείς μετά;

Εμείς στοιχηματίζουμε πως όχι! Γι’ αυτό και σου δίνουμε την ευκαιρία να το δοκιμάσεις για έναν ολόκληρο μήνα!

Πρόγραμμα Ανταλλαγής «ΘΕΛΩ LG G2»

Το νέο LG G2, εμπνευσμένο από εσένα για εσένα, ήρθε για να αλλάξει την κάθε σου μέρα! Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής «ΘΕΛΩ LG G2» δίνει την ευκαιρία σε 100 τυχερούς να ανταλλάξουν το ίσης ή μεγαλύτερης αξίας smartphone τους με ένα ολοκαίνουργιο LG G2 για ένα  μήνα, χωρίς καμία υποχρέωση και στη συνέχεια αν θέλουν να το κρατήσουν για πάντα!

Το Πρόγραμμα Ανταλλαγής «ΘΕΛΩ LG G2» ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου!

Κάθε μέρα και για 10 μόνο μέρες, θα κληρώνονται 10 τυχεροί για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής! Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι απλές:

  • Έχεις smartphone αξίας >599€  και το έχεις αγοράσει τον τελευταίο χρόνο;
  • Διαθέτεις απόδειξη αγοράς μετά τις 25/11/12;
  • Κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή από τις 25-29/11/13 και από τις 2-6/12/13) μπορείς να δηλώνεις συμμετοχή και ίσως εσύ να είσαι ένας από τους τυχερούς!

 

Κι αν κληρωθείς, τι κάνεις;

Πρώτα απ’ όλα θα δεις το όνομά σου στη λίστα των νικητών!

Μετά, άφησέ τα όλα πάνω μας.

Η LG θα επικοινωνήσει μαζί σου, για το πώς μπορείς να στείλεις αντίγραφο της απόδειξης αγοράς και να κλειστεί το ραντεβού.

Αν μένεις στην Αττική

Τότε ο εκπρόσωπος της LG θα έρθει στο χώρο σου για να σου παραδώσει το νέο LG G2 και να παραλάβει το παλιό σου smartphone.

Αν μένεις εκτός της Αττικής

Η ανταλλαγή θα γίνει μέσω υπηρεσίας courier, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Και μετά;

Κρατάς το LG G2 για 30 Ολόκληρες μέρες! Και στη συνέχεια έχεις δύο επιλογές:

  • Μετά τις 30 μέρες, το LG G2 μπορεί να γίνει για πάντα δικό σου χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση ή επιπλέον διαδικασία.
  • Αν θέλεις πίσω το παλιό σου smartphone, ο εκπρόσωπος της LG θα σου το επιστρέψει και θα παραλάβει το LG G2.

 

«Θέλω να δηλώσω συμμετοχή ΤΩΡΑ»

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταλλαγής «ΘΕΛΩ LG G2» εδώ

Μη χάνεις καιρό! Σε λίγες μέρες μπορεί κι εσύ να κρατάς το LG G2 στα χέρια σου (κι αν το κρατήσεις, δε θα θες να το αφήσεις –πίστεψέ μας)!

μοιράσου το!