Τα Νέα Μας

Ο Άγιος Βασίλης στην LG έρχεται για όλο το Δεκέμβριο!

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίς και η LG μοιράζει δώρα! Για όλο το Δεκέμβριο, με την αγορά μιας LG Cinema Screen Smart TV η LG σας κάνει δώρο το πρωτοποριακό tablet G Pad 8.3 ή την προηγμένη ηχομπάρα ΝΒ2430Α!

Η επιλογή είναι δική σας!

Όλες οι LG Smart TVs, χάρη στις λειτουργίες LG Cloud και Smart Share, μπορούν να συνδεθούν με άλλες φορητές συσκευές –όπως για παράδειγμα το LG G Pad 8.3– εύκολα και γρήγορα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε video, μουσική και φωτογραφίες από το tablet στην τηλεόρασή, ή αντίστροφα και να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω των φορητών συσκευών.   

Κι επειδή δεν πρέπει να χάνετε καιρό, σας λύνουμε τις απορίες χωρίς δισταγμό:

Που ισχύει η Χριστουγεννιάτικη LG προσφορά;

Σε όλα τα δίκτυα καταστημάτων που εμπορεύονται LG τηλεοράσεις!

Με ποια μοντέλα LG Smart TV θα πάρω δώρο το G Pad 8.3;

Με την αγορά μιας LG Smart TV από τις σειρές LA860V, LA970V, LA790V και LA740S.

Το εκπληκτικό LG G Pad 8.3, είναι το πρωτοποριακό tablet της LG με τεχνολογία HD IPS με έξυπνο μέγεθος που χωράει ακριβώς σε μια παλάμη, αλλά και σε μία τσέπη! To LG G Pad 8.3, προσφέρει εύκολο κράτημα με το ένα χέρι, ενώ διαθέτει ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 600 1.7GHz για άνετη και γρήγορη αλληλεπίδραση με τη συσκευή, μπαταρία 4.600 mAh, κάμερα 5ΜΡ και λειτουργία QSlide για εύκολο multitasking.

Με ποια μοντέλα LG Smart TV θα πάρω δώρο το SoundBar LG NB2430A;

Με την αγορά μίας Cinema Screen LG Smart TV από τις σειρές LA667S, LA660S, LA690S και LA691S.

Το SoundBar LG NB2430A, είναι μια κομψή ηχομπάρα με τεχνολογία 3D Surround και 2 ηχεία με συνολική ισχύ 160 Watt, η οποία θα προσθέσει μια μοναδική διάσταση στην εμπειρία ακρόασης.

Θα σταματήσετε να μας εκπλήσσετε ποτέ εκεί, στην LG;

Η απάντηση είναι απλή. Μην εκπλήσσεστε, γιατί με την LG, Όλα Είναι Δυνατά! Καλές γιορτές με μοναδικά δώρα και εξελιγμένες LG τεχνολογίες! ;-)

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ