Τα Νέα Μας

Η LG στηρίζει το πολύτιμο έργο της LIFELINE Hellas

Η LG συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο των σημαντικότερων Οργανισμών και Σωματείων της Ελλάδας και να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, η LG συμμετείχε ενεργά στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Δείπνο του Οργανισμού LIFELINE Hellas για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Στο Δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, η LG ενίσχυσε το πολύτιμο έργο του LIFELINE Hellas προσφέροντας 1.000 € για κάθε πώληση της LG Curved OLED TV 55 ιντσών στους παρευρισκομένους.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ενώ τα βλέμματα των παρευρισκομένων έκλεψαν τα δύο τεχνολογικά «στολίδια» της LG: η πρωτοποριακή LG Ultra HD 65” –με την κρυστάλλινη εικόνα των 8.3 εκατομμυρίων pixels ανά frame και το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών και τα κομψά αναδυόμενα ηχεία– και η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση LG Curved OLED TV 55” –με την τεχνολογία WRGB OLED και με πάχος μόλις 4 χιλιοστά.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και η LG θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντοτε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη –δεν είναι απλά υποχρέωση, είναι εταιρική φιλοσοφία. 

μοιράσου το!