Εικόνα & Ήχος

H LG αιχμαλώτισε τα μάτια και μάγεψε τ’ αφτιά στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2013!

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλες τις εξελιγμένες τεχνολογίες της LG στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και της κινητής τηλεφωνίας είχαν οι επισκέπτες της Έκθεσης ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2013!

Η Έκθεση –που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη στον Ήχο, την Εικόνα και την Κινητή Τηλεφωνία– έλαβε χώρα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott και η LG πραγματικά έκλεψε τα βλέμματα των επισκεπτών με τα μοναδικά της προϊόντα.

Για όσους δεν καταφέρατε να την επισκεφθείτε και να γευτείτε λίγη από τη μαγεία της LG, σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα κορυφαία τεχνολογικά μας προϊόντα που ενθουσίασαν το κοινό:

Η πρωτοποριακή LG Laser TV!

Η εντυπωσιακή Laser Display 100 ιντσών τηλεόραση της LG, διαθέτει μια γιγαντιαία οθόνη 100 ιντσών, χαρίζοντας στον χρήστη μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης εφάμιλλη της κινηματογραφικής!

Μάλιστα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της LG, με τη διοχέτευση ακτίνων laser, η οθόνη παράγει μαγικές εικόνες Full HD 1080p ποιότητας και κρυστάλλινης ευκρίνειας. 

Η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση LG 55ΕΑ980V!

Η καμπυλωτή επιφάνεια της κυρτής τηλεόρασης LG EA980V 55 ιντσών σε συνδυασμό με την καινοτόμο της σχεδίαση Crystal Stand και την τεχνολογία 4 Color Pixel ενισχύει το εύρος και την ευκρίνεια των χρωμάτων σε απίστευτα επίπεδα! Πώς είναι δυνατό, λοιπόν, να μην αιχμαλωτίσει και τα δικά σας μάτια;

Οι ULTRA HD TVs της LG

Οι Ultra HD τηλεοράσεις 84, 65 και 55 ιντσών, με ανάλυση εικόνας τέσσερις φορές μεγαλύτερη από μια Full HD τηλεόραση, καθώς και με IPS οθόνη για υψηλή ποιότητα εικόνας και την παροχή της βέλτιστης γωνίας θέασης, ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους!

Όταν μιλάμε για smartphone, μιλάμε για LG G2!

Tο ήδη επιτυχημένο LG G2, είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο βάσει της αυθόρμητης ανθρώπινης συμπεριφοράς ώστε να ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, όπως το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με Διπλό Χτύπημα (Knock On), την τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα του LG G2, τη λειτουργία Guest Mode και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Η αλφάβητος των tablets ξεκινάει από G: G Pad 8.3 της LG!

Η εύκολη φορητότητα, το κομψό σχήμα και η αξεπέραστη Full HD οθόνη του tablet LG G Pad 8.3, θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα για τα tablets και θ’ αρχίσετε από την αρχή. Δηλαδή, από το G.

Καμπυλωτό, έυκαμπτο κινητό; Είναι το εντυπωσιακό LG G Flex!

Το LG G Flex, είναι το νέο smartphone της LG με κάθετο καμπυλωτό σχεδιασμό και με τη μοναδική τεχνολογία επίστρωσης Self Healing για την προστασία του κινητού από την καθημερινή φθορά. Το LG G Flex εντυπωσίασε το κοινό της Έκθεσης και όχι άδικα. Η 6,0’’ οθόνη και η μοναδική του εμφάνιση σε αιχμαλωτίζουν!

Το LG Nexus 5 προ των πυλών!

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν, τέλος, την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και το επόμενο Nexus! Το LG Nexus 5, το οποίο διαθέτει το αξιόπιστο hardware της LG, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του λογισμικού Android™ 4.4 KitKat της Google, διαθέτει ισχυρές επιδόσεις και η χρήση του γίνεται απίστευτα εύκολη και απολαυστική.

μοιράσου το!