Εικόνα & Ήχος

Αναγνώριση! Οι κριτικές των διεθνών ΜΜΕ για το νέο, ανανεωμένο Magic Remote της LG

Το μαγικό κουμπί που σας ανοίγει έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο. Μπορείς να φανταστείς πως είναι να χρειάζεται να πας μέχρι τη συσκευή της τηλεόρασης κάθε φορά που θέλεις να αλλάξεις το κανάλι; Απλά θυμήσου τότε που δε μπορούσες να βρεις το τηλεχειριστήριό σου επειδή ήταν κάτω από τον καναπέ ή κρυμμένο πίσω από τα μαξιλάρια ή πόσο εκνευριζόσουν όταν το τηλεχειριστήριο δε λειτουργούσε... Τα τηλεχειριστήρια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ευχαρίστησή σου όταν παρακολουθείς τηλεόραση.
 
Έχοντας τα παραπάνω κατά νου, η LG –η οποία πάντοτε αγωνίζεται να βελτιώσει την εμπειρία σου ως χρήστη των συσκευών της – έχει δημιουργήσει το άριστο LG Magic Control, ώστε να μπορείς να χειριστείς την τηλεόρασή σου με τον ευκολότερο και πιο εύχρηστο τρόπο που είναι αυτό δυνατόν (π.χ. ξαπλωμένος/η στον άνετο καναπέ ή στην πολυθρόνα σου).
 
Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας εκδοχής του μοναδικά σχεδιασμένου Magic Remote της LG, έχουμε αγγίξει την κορυφή όσον αφορά στις αλλαγές και τις βελτιώσεις στο προϊόν αυτό. Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που μας ζήτησαν τη γνώμη των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το Magic Remote.

Σ’ αυτό το post, λοιπόν, σας παραθέτουμε μια σειρά από άρθρα τα οποία παρουσιάζουν αμερόληπτες, αλλά πολύ χρήσιμες, κριτικές για το μοναδικό αυτό προϊόν μας.
 
CNET

Μαζί με την κριτική που έγραψε το CNET για την 55 ιντσών LG Smart TV (την οποία χαρακτήρισαν ως εντυπωσιακή προσφορά με προσεγμένο σχεδιασμό), δοκίμασε και το LG Magic Remote, το οποίο και εξύμνησε. Συμφωνούμε απόλυτα.  

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά που εντυπωσίασε τους ανθρώπους του CNET, ήταν η ιδιαιτέρως εύκολη χρήση του Magic Remote και η μεγαλύτερη ακρίβειά του στη σκόπευση. Κεντρική λειτουργία σε κάθε χειριστήριο είναι να ελέγχει από απόσταση την τηλεόραση. Η παροχή μιας λειτουργία ακριβείας στη σκόπευση για τη μεταφορά του σήματος από το χειριστήριο στην τηλεόραση ήταν κεντρικό μέλημα κατά τη δημιουργία του Magic Remote και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ομάδα του CNET που έγραψε την κριτική «έμεινε έκπληκτη από το πόσο εύκολο ήταν να χρησιμοποιούν  το πληκτρολόγιο στην οθόνη με το χειριστήριο».

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που συγκέντρωσε τους επαίνους του CNET είναι η προηγμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου. Αντί να πατάτε κουμπιά ή να πηγαίνετε μέχρι την τηλεόραση, μπορείτε να ελέγξετε το τηλεχειριστήριό σας με τη φωνή σας! Αντί να σας γράψουμε εδώ πως γίνεται αυτό, σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό βίντεο για τη φωνητική αναγνώριση, για να δείτε κι εσείς το λόγο που το CNET ενθουσιάστηκε μαζί μας!

Fox News
 
Απλά στοχεύοντας, χτυπώντας κι ακουμπώντας απαλά το LG Magic Remote, το Fox News πιστεύει πως οι λάτρεις του καναπέ και της τηλεόρασης θα μοιάζουν σα να βγήκαν από σκηνή της ταινίας «Minority Report» του 2002.

Αν και μας κολακεύει ιδιαίτερα αυτή η παρομοίωση, υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας στη σχεδόν επιστημονικής φαντασίας εμπειρία που προσθέτει το LG Magic Remote στην τηλεθέαση. Και πάλι, το Fox News, εντυπωσιάστηκε από την «απίστευτη ακρίβεια» στη στόχευση της οθόνης. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα τηλεχειριστήρια, το Magic Remote συνδυάζει την τεχνολογία Bluetooth μ ‘ενα γυροσκόπιο μέσα στο χειριστήριο για βελτιωμένη ακρίβεια. Ακόμη κι αν είσαι πολύ μακριά από την τηλεόρασή σου, δε χρειάζεται να κουνηθείς ούτε μισό εκατοστό για να χρησιμοποιήσεις το LG Magic Control.

Ένα άλλο καταπληκτικό χαρακτηριστικό που υπογράμμισε το Fox News, ήταν τα έξυπνα αποτελέσματα του φωνητικού ελέγχου. Όπως ο Τομ Κρουζ σε μια από τις μελλοντολογικές του ταινίες, έτσι και το Fox News ζήτησε από το LG Magic Remote μέσω του φωνητικού ελέγχου, για την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και η έρευνα έφερε τα σωστά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας της ταινίας για ενοικίαση ή παρακολούθηση 0n-demand μέσω του online video app «Vudu», ενώ μετά το συγκεκριμένο app βγήκε στην οθόνη.

Hardware Zone
 
Το Hardware Zone επικεντρώθηκε στο Magic Remote ως ένα μοναδικό παράδειγμα για την προσοχή που δείνει η LG στη βελτίωση της εμπειρίας της τηλεθέασης.

Μέσω του νέου software φωνητικής αναγνώρισης, το LG Magic Remote επιτρέπει στους χρήστες να ψάξουν και να υπαγορεύσουν οδηγίες με έναν φυσικό τρόπο ομιλίας, ενώ και το ποσοστό της αναγνώρισης είναι επίσης αξιοθαύμαστο. Το Hardware Zone έγραψε πως αυτού του είδους τα χαρακτηριστικά «αλλάζουν το παιχνίδι» και επαναπροσδιορίζουν κυριολεκτικά «τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την τηλεόρασή τους».
 
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναγνωρίζει το Hardware Zone ως μεγάλο θρίαμβο της LG στο να κάνει «καλή τη ζωή» των καταναλωτών, την ακρογωνιαία φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από την τεχνολογία και τα προϊόντα μας, είναι η καινοτόμα λειτουργία διαίσθησης των κινήσεων που έχει το LG Magic Remote. Μπορείς απλά ν’ αλλάξεις κανάλια, διαγράφοντας τον αριθμό του καναλιού στον αέρα κρατώντας το Magic Remote, και η LG Smart TV  θα αλλάξει αυτόματα το κανάλι!

TrendHunter
 
Αναφέραμε παραπάνω το πως ορισμένα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν το LG Magic Remote θεόλστατο για εκείνους που λατρεύουν την τηλεόραση και πως τους μετατρέπει στον επόμενο Τομ Κρουζ. Το TrendHunter πιστεύει πως το LG Magic Remote κάνει τον χρήστη να νιώθει σα μάγος!

Με μερικές απλές κινήσεις στον αέρα, το LG Magic Remote επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν μια σειρά από λειτουργίες, όπως είναι η αλλαγή του καναλιού, η αύξηση του ήχου ή ακόμη και το κλείσιμο της συσκευής.
 
Εκτός από το «κούνημα του ραβδιού» του LG Magic Remote, το TrendHunter ανέφερε, επίσης, το γεγονός πως οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν κι από την έξυπνη λειτουργία της φωνητικής λειτουργίας. Αυτή η λαμπρή τεχνολογία, είναι σίγουρο πως θα προσφέρει στους χρήστες μια «μαγικά εύκολη» εμπειρία!       

μοιράσου το!