Ήχος

Τα νέα προηγμένα συστήματα ήχου & εικόνας της LG παρουσιάζονται στο Λας Βέγκας

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας «Viva Las Vegas» για την LG, καθώς θα παρουσιάσει εκεί, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES 2014, τα νέα της προϊόντα Ήχου & Εικόνας! 

Όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η LG στη φετινή CES 2014 του Λας Βέγκας έχουν ορισμένα –αδιαπραγμάτευτα- κοινά χαρακτηριστικά: Έξυπνες λειτουργίες, εντυπωσιακή αισθητική, εκρηκτική ηχητική απόδοση και ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Όπως είναι φυσικό, οι εντυπωσιακές νέες τηλεοράσεις που θα παρουσιάσει η LG στην έκθεση ενδεχομένως να κλέψουν την παράσταση, ωστόσο επειδή το χαρακτηριστικό εκείνο που καθιστά εξαιρετικό ένα σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας είναι ο ήχος, σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικά από τα νέα συστήματα ήχου που θα παρουσιαστούν στο Λας Βέγκας με στόχο να αλλάξουν ό,τι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τα προϊόντα αυτά και –γιατί όχι;- να μαγέψουν το μυαλό και την ψυχή όλων εσάς των φανατικών της οικιακής ψυχαγωγίας!   

 

Μια Smart TV δε μπορεί να έχει τίποτα λιγότερο από Smart ήχο: το νέο SoundPlate

Το SoundPlate ανήκει στη νέα κατηγορία των πολύ λεπτών συσκευών ήχου και αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα μιας επίπεδης TV! Το νέο μοντέλο LAB540W, με ύψος μόλις 39.5 χιλιοστά, συμβάλλει εντυπωσιακά στην εξοικονόμηση χώρου καθώς μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τη βάση επίπεδων τηλεοράσεων από 32 έως 55 ίντσες, ελαχιστοποιώντας την όποια οπτική ενόχληση

Υποστηρίζει 4.1 κανάλια, έχει ισχύ 320 watt και συνοδεύεται από εξωτερικό ασύρματο subwoofer. Ο ήχος από το μικρό διαστάσεων σύστημα εκπέμπεται σε πολλαπλές διευθύνσεις, εξασφαλίζοντας μια συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. 

Παράλληλα, το SoundPlate μπορεί να παίξει το ρόλο του connectivity portal, καθώς υποστηρίζει τη λειτουργία LG Smart TV και διαθέτει ενσωματωμένο 3D Blu-ray player, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε επίπεδη τηλεόραση σε μια Smart TV με εντυπωσιακές ηχητικές επιδόσεις. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέσει στο LAB540W και μια δεύτερη συσκευή εικόνας, και να κάνει ασύρματο streaming μέσω τοπικού δικτύου Wi-Fi ή Bluetooth. Οι δυνατότητες είναι απερίοριστες! 

Στέλνοντας μουσική υψηλής ποιότητες σε διαφορετικά δωμάτια με το LG Wireless Audio 

Το σύστημα LG Wireless Audio με το μοντέλο NP8740, το οποίο κέρδισε το βραβείο καινοτομίας 2014 CES Innovation Award, σας προσφέρει άπειρες, πρακτικά, επιλογές για τη διαμόρφωση του ηχητικού τοπίου του σπιτιού σας. 

Το NP8740 υποστηρίζει την πιο πρόσφατη έκδοση της τεχνολογίας mesh networking, με Wi-Fi διπλής ζώνης συχνοτήτων στα 2.4 και 5GHz, εξασφαλίζοντας streaming μουσικής υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. 

Κάθε ασύρματο ηχείο είναι σε θέση να ακτινοβολεί προς πολλές διευθύνσεις, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε περισσότερα τέτοια ηχεία σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, προκειμένου να καλύψετε με ένα ενιαίο σύστημα οποιονδήποτε συνδυασμό δωματίων επιθυμείτε. 

Η ενσωματωμένη τεχνολογία mesh network σας επιτρέπει, επίσης, να διαλέξετε αν θα παίζει η ίδια μουσική σε ολόκληρο το σπίτι  με την επιλογή Party Mode, ή διαφορετική σε κάθε ηχείο επιλέγοντας το Personal Mode. Φυσικά, το NP8740 μπορεί να συνδεθεί και με άλλα συστήματα ήχου, ώστε να εξασφαλίζεται ολοκληρωμένος έλεγχος των πηγών και του τελικού ηχητικού αποτελέσματος.

Με το σύστημα Wireless Audio της LG System μπορείτε να αποκτήσετε κεντρική πρόσβαση στην ψηφιακή σας συλλογή ακόμη και αν δεν διαθέτετε οικιακό δίκτυο ή να κάνετε stream ακόμη και από online πηγές μουσικής, ενώ μια ειδική εφαρμογή μετατρέπει οποιοδήποτε smartphone σε ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο. 

Εντυπωσιακή ηχητική τεχνολογία σε μικροσκοπικές διαστάσεις: τα νέα Sound Bars

Οι επιλογές, για όσους θέλετε να συμπληρώσετε την ηχητική απόδοση της τηλεόρασής σας με κάποιο από τα Sound Bars της LG,  είναι πολλές, ώστε να καλύπτεται μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών συσκευών, τόσο από πλευράς διαστάσεων, όσο και από πλευράς σχεδιασμού. 

Για παράδειγμα, το μοντέλο NB5540, με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και το σκούρο ασημί γυαλιστερό φινίρισμα, ταιριάζει θαυμάσια στις σύγχρονες τηλεοράσεις με λεπτό πλαίσιο. Το εντυπωσιακό συμπλήρωμα των premium συσκευών της LG, διαθέτει 4.1 κανάλια και ισχύ 320 watt. Παρά το μικρό του ύψος, το NB5540 εξασφαλίζει πλούσιο ήχο, χάρη στη διάταξη δύο ηχείων στη μπροστινή και δύο στην πίσω όψη της συσκευής. Την εικόνα συμπληρώνει ένα μετατροπέας DAC υψηλής πιστότητας και ένας αναλογικός ενισχυτής Τάξης Δ, οι οποίοι εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση HD audio, φυσικό ήχο και ελάχιστη παραμόρφωση.

Tο NB5540 υποστηρίζει συνδέσεις HDMI με Audio Return Channel (ARC), δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να συνδέσετε την τηλεοπτική σας συσκευή χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο, και για τον ήχο και για  την εικόνα. Το σύστημα διαθέτει επίσης Bluetooth, για εύκολο streaming από έξυπνες συσκευές Smart TV’s ή smartphone χωρίς τη χρήση καλωδίου. Tο NB5540 μπορεί να αναρτηθεί σε τοίχο ή να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο ενός δωματίου, προσφέροντάς σας ευελιξία ακόμη και στις επιλογές εγκατάστασης!

Viva Las Vegas, Viva CES 2014, Viva LG! 

νέα, όμως, μοντέλα της LG για το 2014 δεν είναι μόνο αυτά! 

Όσοι τυχεροί επισκεφθούν το περίπτερο της LG στη CES 2014 από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και άλλα μοναδικά νέα προϊόντα της LG, όπως είναι τα νέα Smart Blu-ray players, τα συστήματα home theater, το Pocket Photo 2.0 και το Mini AUDIO! 

Το 2014 μπαίνει δυναμικά για την LG και σας υποσχόμαστε πως οι εκπλήξεις που σας επιφυλάσσουμε και για το νέο έτος, είναι πολλές!

μοιράσου το!