Οικιακές Συσκευές

Τα νέα πλυντήρια της LG είναι εδώ: Εξοικονόμηση ενέργειας + απαλά και καθαρά ρούχα = Life’s even better!

H LG παρουσιάζει τρία νέα πλυντήρια ρούχων στην Ελλάδα, χωρητικότητας 8 και 9 κιλών, με την κορυφαία τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για υψηλές επιδόσεις και ασύγκριτη οικονομία.

Τα νέα μοντέλα F14A8FDA, F12A8TDA5 και F12A8TDA, υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+++ (-20), όχι μόνο συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος –καθώς εξοικονομούν έως και 50% περισσότερη ενέργεια, σε σχέση με τα μοντέλα ενεργειακής κλάσης A– αλλά επιτυγχάνουν και σημαντική εξοικονόμηση νερού με την «έξυπνη» επιλογή του βέλτιστου προγράμματος, ανάλογα με τον όγκο των ρούχων.

Με χωρητικότητα 8 & 9 κιλά, τα νέα πλυντήρια της LG ήρθαν για να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες για καθαρά και απαλά ρούχα, και να σας δείξουν πως με την κορυφαία τεχνολογία τους, τις έξυπνες λειτουργίες και το μεγάλο εύρος επιλογών για πλύσεις, η ζωή μπορεί να είναι όχι απλά ευκολότερη, αλλά… ακόμα καλύτερη!

Δείτε κι εσείς μερικές από τις λειτουργίες των νέων πλυντηρίων της LG:

  • Η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG των νέων μοντέλων προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης με ιδιαίτερη φροντίδα για κάθε τύπο υφάσματος, χάρη στους 6 διαφορετικούς συνδυασμούς κινήσεων που κάνει ο κάδος, ανάλογα με το πρόγραμμα πλύσης που θα επιλεχθεί.
  • Ο κινητήρας Inverter Direct Drive, με 10ετή εγγύηση, καθιστά τα νέα μοντέλα της LG εξαιρετικά αξιόπιστα, καθώς με την αφαίρεση του ιμάντα και της τροχαλίας που υπάρχουν στα συμβατικά πλυντήρια, ο θόρυβος και οι δονήσεις ελαχιστοποιούνται και η ανθεκτικότητα τους αυξάνεται.
  • Πέρα από τα προγράμματα πλύσης, τα πλυντήρια F14A8FDA, F12A8TDA5 και F12A8TDA της LG προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη ζωή των χρηστών, όπως το ειδικό πρόγραμμα για την πλύση μεγάλου όγκου ειδών, καθώς και πρόγραμμα που αποτρέπει τον αποχρωματισμό των υφασμάτων.

Τα νέα πλυντήρια της LG, λοιπόν, είναι εδώ για να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αποδεικνύοντας ότι Όλα Είναι Δυνατά!

μοιράσου το!