Εικόνα & Ήχος

Βίντεο για το LG SoundPlate – Ο απόλυτος ήχος στο πιάτο σας

Είναι λεπτό, όμορφο, στιλάτο, λαμβάνει υπόψη του τις ανάγκες σου… Δε μιλάμε για το κορίτσι των ονείρων σας, Μιλάμε για το νέο SoundPlate (LAP340) της LG!

Το SoundPlate της LG είναι ένα «πιάτο» που μπαίνει κάτω από οποιαδήποτε τηλεόραση και διαθέτει ισχυρά κανάλια 4.1 με διπλά ενσωματωμένα subwoofers, δημιουργώντας έτσι ένα υψηλού επιπέδου ηχητικό σύστημα. Με ύψος μόλις 35mm, πρόκειται για ένα από τα λεπτότερα ηχητικά συστήματα – τύπου βάσης της αγοράς, για την ενίσχυση του ήχου όταν παρακολουθείς ταινίες, αθλητικά και άλλες εκπομπές.

Παρά το ιδιαίτερα λεπτό και σικάτο του design, ο ισχυρός πολυκάναλος surround ήχος του, που προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία home cinema, έχει κλέψει τις καρδιές ορισμένων από τους πιο «δύσκολους» κι επιλεκτικούς καταναλωτές!

Η LG, μέσα από το βιντεάκι που ακολουθεί, σας δείχνει πως μερικοί από τους καταναλωτές αυτούς ερωτεύθηκαν το εντυπωσιακό design και τον ισχυρό ήχο του SoundPlate:

http://whylgtv.lge.com/archives/6183">http://whylgtv.lge.com/archives/6183

Kατά τη δημιουργία αυτού του βίντεο, θέλαμε να υπογραμμίσουμε το λεπτό –σχεδόν αόρατο – design του SoundPlate, καθώς επίσης και τα ισχυρά του sound effects. Από τα σχόλια που δεχθήκαμε, εμπνευστήκαμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ιστορία που να δείχνει γιατί οι καταναλωτές γοητεύονται από το πιο πρόσφατο προϊόν μας σε σχέση με το home cinema.

Σας καλούμε να ρίξετε μια ματιά στα παρασκήνια!

Η Διαδικασία Παραγωγής
Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια των καταναλωτών για τον καταπληκτικό ήχο που παράγει μια τόσο λεπτή συσκευή. Για να απεικονίσουμε αυτόν τον ενθουσιασμό, δημιουργήσαμε μια ιστορία που δείχνει καταναλωτές με διαφορετικά lifestyles και γούστα να έλκονται κυριολεκτικά από τους ακαταμάχητους ήχους του SoundPlate. Εδώ έχουμε τα σχέδια του storyboard που χρησιμοποιήθηκαν για τα γυρίσματα, τα οποία δείχνουν την ορμή με την οποία ελκύονται οι πρωταγωνιστές από το SoundPlate.

Μια Ματιά Στα Παρασκήνια
Τα γυρίσματα του βίντεο, που πραγματοποιήθηκαν σε στούντιο της Κορέας,  διήρκησαν δύο ολόκληρες μέρες. Από νωρίς το πρωί, οι ηθοποιοί προσπαθούσαν να μπουν στο πετσί του ρόλου τους.

<Ηθοποιός που υποδύεται «το κορίτσι της γιόγκα» κάνει πρόβες>

Εντωμεταξύ, ο κύριος πρωταγωνιστής του βίντεο –το SoundPlate – ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, το SoundPlate είναι τόσο λεπτό που χωράει άνετα κάτω από σχεδόν οποιαδήποτε τηλεόραση από 32 μέχρι 55 ίντσες. Για να τονίσουμε το μινιμαλιστικό του design και το μοντέρνο του look, το αντιπαραβάλλουμε με vintage αντικείμενα.

Και το συνεργείο ήταν απασχολημένο με την εγκατάσταση των καμερών. Ένας από τους κάμεραμαν αστειεύτηκε πως καθώς το SoundPlate είναι τόσο λεπτό που σχεδόν δε φαίνεται, είχε δυσκολία να βρει τις καλύτερες γωνίες λήψης που θα αναδείκνυαν το SoundPlate χωρίς να το κάνουν να μοιάζει σα να είναι κομμάτι της βάσης της τηλεόρασης.

<Προσπαθώντας να βρουν τις καλύτερες γωνίες λήψης για την ανάδειξη του λεπτού και μοντέρνου design του SoundPlate>

Έτοιμοι; Γύρισμα!
Με τους ηθοποιούς να φορούν τα κοστούμια τους και τα πάντα έτοιμα, ξεκινήσαμε να γυρνάμε τις σκηνές.

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος βρίσκεται στο τελικό βίντεο;

<Σκηνές από το τελικό βίντεο>

Το βίντεο αιχμαλωτίζει τον πλούσιο, βαθύ και ισχυρό ήχο που δημιουργούν τα διπλά ενσωματωμένα subwoofers του SoundPlate και το πολυκάναλο 4.1 surround ηχητικό σύστημά του, που γοητεύει όλους όσους βρεθούν εντός της εμβέλειάς του.

Μια γυναίκα στη μέση των ασκήσεων της γιόγκα, ένας άντρας τη στιγμή που ξυρίζεται και άλλοι πολλοί χαρακτήρες αφήνουν ό,τι έκαναν για ν’ ακολουθήσουν τα μουσικά ίχνη του SoundPlate.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, οι υπόλοιποι ηθοποιοί ξεκουράζονταν ακούγοντας μουσική από τα κινητά τους, τα οποία είχαν συνδέσει μέσω Bluetooth με το SoundPlate.

<Ξεκούραση ανάμεσα στα γυρίσματα>

Στην τελευταία σκηνή, αποκαλύπτεται το SoundPlate από τον λαμπρό του ήχο και όλοι οι ηθοποιοί τρέχουν να το πάρουν από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος –μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι έχει προκαλέσει – εκπλήσσεται από τους απροσδόκητους επισκέπτες.

<Ο περήφανος και ικανοποιημένος ιδιοκτήτης του SoundPlate σε πλήρη άγνοια για τους παρείσακτους που ετοιμάζονται να του κλέψουν το πολύτιμο SoundPlate>

<Όλοι τρέχουν και σκοντάφτουν ο ένας πάνω στον άλλο για να πάρουν το SoundPlate>

Σημείωμα από το σκηνοθέτη
Ο σκηνοθέτης Dongwook Han ήταν ο επικεφαλής αυτής της δημιουργικής παραγωγής. Ο ενθουσιασμός του γι’ αυτό το project ήταν φανερός από τον τρόπο με τον οποίο έδειχνε κάθε σκηνή στους ηθοποιούς και από την αλληλεπίδραση που είχε μ’ αυτούς ανάμεσα στα γυρίσματα.

 

Όταν ρωτήσαμε την άποψή του, μας είπε: «Ήθελα να μεταφέρω στο κοινό το πόσο ζωντανός και σαγηνευτικός είναι ο ήχος. Τόσο που δε μπορείς ν’ αντισταθείς να κουνηθείς στο ρυθμό της μουσικής και να την ακολουθήσεις».  

Το LG SoundPlate σε ξελογιάζει
Αν και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για ν’ αποτυπώσουμε την ουσία των σχολίων των καταναλωτών, είναι γεγονός πως ο καλύτερος τρόπος για να βιώσεις άυλα πράγματα, όπως ο ήχος, είναι από κοντά.

Όσα και να σας πούμε για τη μοναδική ακουστική εμπειρία που προσφέρει το SoundPlate, πιστεύουμε πως αν ακούσετε από κοντά τη μουσική του, η αντίδρασή σας θα είναι παρόμοια με αυτή των χαρακτήρων του βίντεο. Τώρα ήρθε η δική σας η σειρά να ξελογιαστείτε από τους ήχους του SoundPlate της LG!

μοιράσου το!