Οικιακές Συσκευές

Διπλά κερδισμένοι με LG και De’Longhi: Αγοράζοντας το πλυντήριο-στεγνωτήριο F14A8RD της LG, δώρο ένα σύστημα σιδερώματος Stirella VVX1475

Η LG προσπαθεί να κάνει πράξη το μότο της –Life’s Good- κάθε στιγμή. Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την De’Longhi Kenwood Hellas Α.Ε. σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού και σιδερώματος ρούχων, στην οποία δύσκολα θα μπορέσετε ν’ αντισταθείτε. Και δε σας αδικούμε καθόλου γι’ αυτό!

Αγοράστε τώρα το πλυντήριο-στεγνωτήριο ρούχων LG F14A8RD τεχνολογίας 6 Motion Direct Drive και πάρτε δώρο ένα σύστημα σιδερώματος Stirella VVX1475 της De’Longhi!

Το LG F14A8RD συνδυάζει τη λειτουργία πλυντηρίου-στεγνωτηρίου σε μια συσκευή, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα και άνεση στο χώρο, και διευκολύνοντας τη ζωή σας με μια σειρά από μοναδικές λειτουργίες:

  • Με τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος πλύσης και απευθείας στεγνώματος, ο χρόνος που απαιτείται για τις καθημερινές ασχολίες μειώνεται, προσφέροντας ευκολία στον καταναλωτή.
  • Η αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive προσφέρει υψηλή απόδοση πλύσης και φροντίδας στα υφάσματα. Με το μηχανισμό του πλυντηρίου να προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος με 6 διαφορετικούς συνδυασμούς κινήσεων και τον κινητήρα Inverter Direct Drive, στον οποίο η LG προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία, να εξασφαλίζει αυξημένη σταθερότητα και ακόμη χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, η πλύση των ρούχων αναβαθμίζεται, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των καταναλωτών.

Το σύστημα σιδερώματος Stirella VVX1475 της De’Longhi έρχεται να ολοκληρώσει τη διαδικασία:

  • Το πρωτοποριακό σύστημα Dual Vap σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η εκπομπή ατμού θα γίνει μόνο από την μύτη της πλάκας ή ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά της για τέλεια και γρήγορα αποτελέσματα σιδερώματος.
  • Η τεχνολογία Eco Zone, συμβάλλει στην εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και νερού έως 35% για μεγαλύτερη αντοχή και αποτελεσματικότητα.

Λοιπόν, μη χάνετε καιρό! Η προσφορά ισχύει με την αγορά του πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG F14A8RD και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

μοιράσου το!