Επαγγελματικές λύσεις

Υπολογίστε το κόστος θέρμανσης του σπιτιού σας με το Heat Pumps Energy Saving Calculator της LG!

Μπορεί ν’ ακούτε πολλές και διαφορετικές γνώμες για το ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος θέρμανσης. Στην LG δε μένουμε στα λόγια. Life’s Good στην πράξη και σας έχουμε και τις αποδείξεις! 

Σας παρουσιάζουμε το έξυπνο και πρακτικό microsite της LG που σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε με ακρίβεια το κέρδος σας σε εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και χρημάτων συγκρίνοντας τον τρόπο θέρμανσης που χρησιμοποιείτε, όπως:

  • καυστήρας πετρελαίου
  • κασυτήρας φυδικού αερίου
  • ενεργειακό τζάκι
  • καυστήρας pellet

που χρησιμοποιείτε με τις αντλίες θερμότητας LG Therma V.

Η εφαρμογή είναι απλή, φιλική και εύχρηστη, κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τις παραμέτρους της κατοικίας σας (όπως την πόλη, τον τύπο κατοικίας, το έτος κατασκευής και το σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιείτε και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα μπορείτε να συγκρίνετε το ετήσιο εκτιμώμενο κόστος λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης που χρησιμοποιούσατε μέχρι τώρα σε σχέση με το αντίστοιχο κόστος θέρμανσης με αντλία θερμότητας LG Therma V. 

Μη χάνετε καιρό! Μπείτε τώρα στο micrοsite της εφαρμογής Heat Pumps Energy Saving Calculator και θα εκπλαγείτε με το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων που μπορείτε να πετύχετε!

Κι επειδή τα καλά νέα είναι για να τα μοιράζεστε, μην παραλείψετε να ενημερώσετε τους φίλους σας κάνοντας share τα αποτελέσματα στο Facebook και στο Twitter.

 

μοιράσου το!