Εταιρικά Νέα

Η πιο Star επιλογή, είναι πλέον η LG!

Η φετινή στροφή του αγαπημένου τηλεοπτικού σταθμού Star Channel στην ενημέρωση δε θα μπορούσε παρά να συνοδευτεί από τις καλύτερες επαγγελματικές οθόνες Video Wall υψηλής ευκρίνειας, για τον εξοπλισμό των χώρων παραγωγής του τηλεοπτικού προγράμματος!

Ναι, είναι γεγονός. Η πιο Star επιλογή, είναι πλέον η LG! Η εταιρεία μας εξοπλίζει το Star Channel με καινοτόμα προϊόντα Digital Signage, και συγκεκριμένα με 25 Επαγγελματικές LED Video Wall Οθόνες 55 ιντσών  της σειράς WV70MS-Β (55WV70MS-B).

Οι Video Wall οθόνες της σειράς WV70MS-B, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να μπορούν να αξιοποιηθούν σε οποιεσδήποτε εφαρμογές Digital Signage (ψηφιακή σήμανση), όπως είναι η προβολή ενημερωτικού ή διαφημιστικού περιεχομένου σε εμπορικά κέντρα, βιτρίνες καταστημάτων, σταθμούς μέσων μαζικής μεταφοράς ή χώρους παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος, όπου απαιτείται λειτουργία 24/7, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και υψηλή ποιότητα απεικόνισης κάτω από απαιτητικές συνθήκες.

Το Star Channel επέλεξε τις συγκεκριμένες LG Video Wall οθόνες για την κάλυψη των ανάγκων της παραγωγής του δελτίου ειδήσεων καθώς και της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής LIVE U με την Πόπη Τσαπανίδου. 

Τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της σειράς WV70MS-B είναι εντυπωσιακά:

·         Χάρη στην τεχνολογία Super IPS οι εικόνες διατηρούν τη χρωματική ακρίβεια και τον υψηλό λόγο αντίθεσης, ακόμη και σε πολύ μεγάλες γωνίες θέασης (έως 178°).

·         Η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα των 800 nits και το ειδικό φίλτρο τεχνολογίας Shine Out που απορροφά τις αντανακλάσεις, επιτρέπουν στην 55WV70MS-B την άψογη προβολή ψηφιακού περιεχομένου ακόμη και σε χώρους με πολλαπλές πηγές έντονου φωτισμού όπως σε ένα χώρο παραγωγής τηλεοπτικού προγράμματος.

·         Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (μόλις 5.3 χιλιοστά bezel-to-bezel) διευκολύνει την κατασκευή εντυπωσιακού video wall, τo οποίo δίνει την αίσθηση μιας ενιαίας οθόνης μεγάλων διαστάσεων (διάταξη οθονών έως και 15x15), δημιουργώντας ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας.

·         Η λειτουργία Auto Calibration προσαρμόζει το χρώμα και τη φωτεινότητα κάθε οθόνης του video wall ξεχωριστά εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη απεικόνιση σε ολόκληρη την επιφάνεια προβολής και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη της επένδυσης

Η επιλογή της LG από το STAR Channel υπογραμμίζει, για άλλη μία φορά, τη δυνατότητα της εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών, αξιοποιώντας τις πολλές καινοτόμες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

μοιράσου το!