Εταιρικά Νέα

Η τρίτη γενιά L Series της LG έρχεται για να σας τρεLLLάνει!

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο η αρχική σειρά smartphones L Series και η L Series II, η LG έχει τη χαρά να παρουσιάσει τη νέα σειρά L Series III, η οποία ενσωματώνει τις πρόσφατες καινοτομίες σήμα κατατεθέν της εταιρείας και λειτουργικό Android 4.4.

Τα αποκαλυπτήρια των τριών πρώτων μοντέλων της νέας γενιάς της σειράς L της LG θα πραγματοποιηθούν στο Mobile World Congress (MWC) 2014 στη Βαρκελώνη. Πρόκειται για τα L40, L70 και L90, που έρχονται για να σας τρεLLLάνουν!

Οι συσκευές L Series III –με σχεδιαστικά και τεχνικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της LG, την G series– διακρίνονται για τη διακριτική minimal φιλοσοφία σχεδιασμού της LG, ενώ διαθέτουν ένα εντυπωσιακό πακέτο που περιλαμβάνει ενισχυμένο hardware και εμπειρία χρήσης με ασύγκριτο OS στην κατηγορία του.

Σχεδιασμός έξω από τα συνηθισμένα!

Τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG εμφανίζονται σε όλα τα εντυπωσιακά smartphones της L Series III. Το αψεγάδιαστο layout, το λεπτό τελείωμα, το μεταλλικό πλαίσιο και η θήκη Quick Window αποτελούν μερικά από τα συστατικά που κάνουν τη σειρά L Series III να ξεχωρίζει.

Η θήκη Quick Window, η οποία διατίθεται σε τρία έντονα χρώματα, είναι η πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσφέρει λειτουργικά οφέλη πέρα από την απλή προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, όπως είναι το παράθυρο που επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται βασικές λειτουργίες χωρίς να ανοίξει τη θήκη.

Τεχνολογία Android 4.4 KitKat

Όλα τα μοντέλα της σειράς L Series III διαθέτουν Android 4.4 KitKat, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους. Η LG έχει εξοπλίσει ολόκληρη τη σειρά με το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα της Google, προκειμένου να προσφέρει την καλύτερη και πιο σύγχρονη Android εμπειρία σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Επιπλέον, το KitKat UI έρχεται πιο συναρπαστικό, προσφέροντας βελτιωμένες επιδόσεις και ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία χρήστη.

Εκλεπτυσμένη αισθητική και high end τεχνολογία είναι το δίπτυχο της επιτυχίας για τις συσκευές της L Series III. Κι αν δεν έχετε πειστεί ακόμη πως η Τρίτη γενιά L Series έρχεται για να σας τρεLLLάνει, ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά των τριών νέων μοντέλων που θα παρουσιαστούν στη Βαρκελώνη:

Βασικά Χαρακτηριστικά του L90:

-  Επεξεργαστής: 1.2 GHz Quad-Core

-  Οθόνη: 4.7-inch IPS (960 x 540) qHD

-  Μνήμη: 8GB / 1GB RAM

-  Κάμερα: 8.0MP / 1.3MP

-  Μπαταρία: 2,540mAh (removable)

-  Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat

-  Μέγεθος: 131.6 x 66.0 x 9.7mm

-  Δίκτυο: 3G (HSPA+21Mbps)

Βασικά Χαρακτηριστικά του L70:

- Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core

-  Οθόνη: 4.5-inch IPS (800 x 400)

-  Μνήμη: 4GB / 1GB RAM

-  Κάμερα: 8.0MP or 5.0MP / VGA – depends on market

-  Μπαταρία: 2,100mAh (removable)

-  Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat

-  Μέγεθος: 127.2 x 66.8 x 9.5mm

-  Δίκτυο: 3G (HSPA+21Mbps)

Βασικά Χαρακτηριστικά του L40:

-  Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual-Core

-  Οθόνη: 3.5-inch (480 x 320)

-  Μνήμη: 4GB / 512MB RAM

-  Κάμερα: 3.0MP  

-  Μπαταρία: 1,700mAh or 1,540mAh (removable) – depends on market

-  Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.4 KitKat

-  Μέγεθος: 109.4 x 59.0 x 11.9mm

-  Δίκτυο: 3G (HSDPA+14.4Mbps)

μοιράσου το!