Εικόνα & Ήχος

Η νέα ULTRA HD TV της LG έφτασε: Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Στη σημερινή εποχή, τι ζητάτε από την τηλεόρασή σας; Ευκολία στη χρήση; Απεριόριστες επιλογές συνδεσιμότητας; Έξυπνες, αλλά ταυτόχρονα απλές, λειτουργίες; Κομψό σχεδιασμό;

Αν εκτός απ’ όλα τα παραπάνω θέλετε η τηλεόρασή σας να διαθέτει κορυφαία τεχνολογία υπέρ-υψηλής ανάλυσης και απίστευτη ευκρίνεια, με τη σφραγίδα της εταιρείας που σαρώνει τα τελευταία χρόνια όλα τα διεθνή βραβεία τεχνολογίας και καινοτομίας, τότε η επιλογή σας είναι μονόδρομος:

Η νέα Ultra HD της LG, η εκπληκτική LA965V των 55 ιντσών!

Είναι γεγονός! Η LG με μεγάλη χαρά παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο της μοντέλο 4Κ, με επεξεργασία εικόνας και ευκρίνεια, που θα σας κάνει να τρίβετε τα μάτια σας!

Δείτε μερικά από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της κι ετοιμαστείτε για το απόλυτο ταξίδι στο μέλλον του Home Entertainment του 21ου (και βάλε) αιώνα:

·        Η σειρά LA965V της LG διαθέτει κομψό σχεδιασμό και υψηλής τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά με το Tru-ULTRA HD Engine να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή επεξεργασία εικόνας.

·        Η τεχνολογία Ultra HD Resolution Upscaler αναλαμβάνει να αυξήσει την ανάλυση του σήματος εισόδου στην εγγενή ανάλυση του πάνελ IPS των 3840x2160 pixels — τέσσερις φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας Full HD TV και 8 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση μιας κανονικής HD.

·        Η γωνία θέασης των 178 μοιρών προσφέρει εκπληκτικά καθαρή εικόνα σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεται ο θεατής.

·        Η ευκρίνεια της οθόνης συνδυάζεται με ενισχυμένη ηχητική απόδοση αφού οι τηλεοράσεις της σειράς LA965V είναι εξοπλισμένες με σύστημα ήχου 2.2 καναλιών που αποτελείται από δύο ηχεία και δύο woofer ισχύος 2Χ10W και από 2Χ15W αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία θέασης κινηματογραφικού επιπέδου.

·        Η LG LA965V μπορεί να συνδεθεί με δίκτυο WiFi, ενώ η τεχνολογία Intel Wireless Display (WiDi) εξασφαλίζει ασύρματη σύνδεση σε υπολογιστή.

·        Η λειτουργία SmartShare Plus επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων με smartphone ή tablet.

·        Με το εκπληκτικό Magic Remote control η πλοήγηση στις περίπου 1.400 εφαρμογές Smart TV μετατρέπεται σε ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Κι αν δε σας αρκούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πρέπει να γνωρίζετε πως χάρη στην τεχνολογία CINEMA 3D της LG, οι Ultra HD TVs αποκτούν την τεχνολογία των 3 διαστάσεων!

Ο συνδυασμός της εντυπωσιακής ανάλυσης της οθόνης με τις λειτουργίες 3D Depth Control και 3D Sound Zooming εξασφαλίζει εντυπωσιακή τρισδιάστατη εικόνα και μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής του θεατή στη δράση, αφού επιτρέπει τη ρύθμιση της σχετικής απόστασης μεταξύ των αντικειμένων στην οθόνη και την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τη θέση και την κατεύθυνση προς την οποία κινούνται. Ο μοναδικός τρόπος για να βιώσετε πιο ρεαλιστική εμπειρία θέασης από αυτή που σας προσφέρει η LG LA965V 55 ιντσών, θα ήταν να… παίζετε εσείς οι ίδιοι στην ταινία που παρακολουθείτε!

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η LG σας σκέφτεται: Χαμηλότερες τιμές και δώρα – το δίπτυχο της επιτυχίας μας!

Η LG LA965V 55 ιντσών είναι μια εντυπωσιακή τηλεόραση με προηγμένες λειτουργίες. Σας έχουμε, όμως, κι άλλα καλά νέα.

Το μικρότερο μέγεθος της νέας τηλεόρασης της LG, κάνει την τεχνολογία ULTRA HD ακόμα πιο προσιτή σε όλους εσάς! Και για την «έξυπνη» επιλογή σας, η LG σας επιβραβεύει με ασυναγώνιστα δώρα, για να βγείτε… τριπλά κερδισμένοι:

Με κάθε αγορά μίας LG ULTRA HD TV 55’’ LA965V, η LG προσφέρει ένα LG G Pad 8.3, ένα φορητό σκληρό δίσκο HDD και μία κάμερα Skype –δηλαδή δώρα αξίας €400!*

 

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα

μοιράσου το!