Τα Νέα Μας

LG: Η πιο καινοτόμος εταιρεία εμπνευσμένη από εσάς!

Ό,τι η LG ανοίγει νέους δρόμους και δημιουργεί καινούριες τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, με τα προϊόντα της το είχατε καταλάβει όλοι εσείς που την εμπιστεύεστε και την προτιμάτε σταθερά όλα αυτά τα χρόνια.

Φέτος, αυτό που όλοι οι φίλοι και καταναλωτές της LG γνωρίζουν πολύ καλά, αναγνωρίστηκε και από τους ειδικούς της αγοράς προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η LG απέκτησε και επισήμως τον τίτλο του Πιο Καινοτόμου Κατασκευαστή Συσκευών της Χρονιάς για τα πρωτοποριακά smartphones της!  

Η σπουδαία αυτή διάκριση για την LG ήρθε από την GSMA στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής τηλεφωνίας (Mobile World Congress) 2014 ως αναγνώριση της πρωτοποριακής καινοτομίας συσκευών της εταιρείας, όπως είναι το G2, το G Flex, το G Pro και το nexus.

Το G2, για παράδειγμα, ένα κινητό που δημιουργήθηκε μετά από στενή παρακολούθηση των καταναλωτών και των συμπεριφορών τους, ανοίγοντας έτσι νέους δρόμους σχεδίασης στα smartphones επόμενης γενιάς. 

Τοποθετημένο εργονομικά στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, το κεντρικό κουμπί βρίσκεται εκεί όπου οι άνθρωποι τοποθετούν συνήθως το δείκτη τους. Το Πίσω Πλήκτρο είναι ευκολότερο στη χρήση του, όταν κρατάει κανείς το τηλέφωνο με το ένα χέρι, καθώς οι χρήστες δεν χρειάζεται να μετακινήσουν το δάχτυλό τους για να πιέσουν τα κουμπιά έναρξης και έντασης του ήχου. Συνεπώς, το κράτημα του τηλεφώνου είναι τώρα πολύ πιο σταθερό.

Άλλα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του G2 ήταν η λειτουργία KnockON, για άμεση και εύκολη ενεργοποίηση της οθόνης, ο 24 bit/192kHz Hi-Fi ήχος, καθώς και το Guest Mode για προσωποποιημένο προφίλ με διαφορετικό κωδικό ανοίγματος.

Από την άλλη πλευρά, το G Flex είναι το πρώτο κυρτό smartphone στον κόσμο που είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, ενώ είναι το πρώτο αυτo-ιάσιμο τηλέφωνο με ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα, που το κάνει ανθεκτικό σε μικρές εκδορές! Το εντυπωσιακό αυτό κινητό είναι αναμφίβολα μια συσκευή που αφήνει τα στόματα ανοιχτά με την εμφάνισή της και εντυπωσιάζει με τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις της. 

Μετρώντας έξι ίντσες διαγωνίως, η Plastic OLED (P-OLED), είναι η μεγαλύτερη οθόνη στον κόσμο η οποία κατασκευάστηκε ειδικά για smartphones. Και, βέβαια, διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν ως επίκεντρο τον χρήστη όπως είναι το QTheatre, το Dual Window και η Swing Lockscreen ειδικά σχεδιασμένα για κυρτή οθόνη.

Φέροντας τον τίτλο του Πιο Καινοτόμου Κατασκευαστή Συσκευών της Χρονιάς, η LG δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να οραματίζεται και να δημιουργεί κινητά που θα βρίσκονται πάντοτε ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον και εμπνεόνται από τις ανάγκες των χρηστών.

Αυτό σημαίνει στην πράξη, πως σε αυτή την αναγνώριση έχετε και εσείς ένα μεγάλο μερίδιο!

TAGS
μοιράσου το!