Νέες τεχνολογίες

Τα φαντάσματα φεύγουν, η Ghost-Free Μulti-Touch WT30 series έρχεται!

Μαύρισμα οθόνης, αντανάκλαση του φωτός, δυσκολίες στην εναλλαγή εικόνας; Αυτά είναι λίγα από τα «φαντάσματα» που ταλαιπωρούν συνήθως τις επαγγελματικές οθόνες και η LG έχει τη λύση: Η νέα σειρά Digital Signage οθονών Ghost-Free Μulti-Touch WT30 είναι εδώ και αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Οι Ghost* Free επαγγελματικές οθόνες της LG που πήραν το όνομά τους από το ότι μπορείς να χρησιμοποιείς πολλαπλά δάχτυλα χωρίς παρεμβολές μεταξύ τους χάρη στην τεχνολογία υπέρυθρων ακτινών IR Spread”, παρέχουν καθαρή εναλλαγή εικόνας επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία θέασης, χαρίζοντας έτσι, την ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες και τις λύσεις του με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.      

Η καινοτομία, ο κομψός σχεδιασμός και η "έξυπνη" τεχνολογία, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που διέπουν τις νέες επαγγελματικές οθόνες της LG, που έρχονται να «λύσουν» τα χέρια επαγγελματιών, αλλά και –κυρίως– πελατών! Διαβάστε κι εσείς πως θα διώξετε όλα τα «φαντάσματα» του παρελθόντος!

Η απόλυτη Multi-Touch εμπειρία

Μέσω της υψηλής ακρίβειας ελέγχου των πολλαπλών κινήσεων, η αποκλειστική τεχνολογία αφής της LG επιτρέπει σε ένα ή πολλούς χρήστες ταυτόχρονα να σχεδιάσουν στην οθόνη με καθαρές γραμμές ακόμη και προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξαρτήτως ταχύτητας κίνησης, ξεπερνώντας το σύνηθες φαινόμενο των διακεκομμένων γραμμών.  

10 Point Multi Touch: Χάρη στη βελτιωμένη οθόνη αφής 10 σημείων, το νέο επαγγελματικό monitor μπορεί να χρησιμοποιηθεί από πολλά άτομα ταυτόχρονα, αφού έχει τη δυνατότητα αναγνώρισης πολλών σημείων σε μια στιγμή. Έτσι, μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες περιοχές αυξημένης κυκλοφορίας όπως είναι το μετρό αλλά και εκθεσιακοί χώροι, καθώς μπορεί να προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση σε περαστικούς οι οποίοι αναζητούν οδηγίες για να φτάσουν στον προορισμό τους ή επιθυμούν να ενημερωθούν για τα δρώμενα σε κάποιο σημείο της πόλης.

Ακόμη, διαθέτοντας ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα αφής αποτρέπει τη σκόνη από το να εγκατασταθεί μεταξύ του πλαισίου αφής και του γυαλιού (dust-free) και έτσι, δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξωτερικού καλύμματος προστασίας της οθόνης.

Επιπλέον, τα μοντέλα Ghost-Free Multi Touch Display WT30:

·         Διαθέτουν IPS Panel με χαμηλή θερμοκρασία οθόνης στην κανονική λειτουργία (standard mode) και ευρεία γωνία θέασης και προβολής.

·         Εξαλείφουν πλήρως το πρόβλημα του μαυρίσματος της οθόνης (blackening defect) που συχνά παρουσιάζεται σε συμβατικές επαγγελματικές οθόνες.

·         Και, τέλος, με τις λειτουργίες Anti-Glare Coating (προστασία από την αντανάκλαση) και Ghost Free (καθαρή εναλλαγή εικόνας), αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά τη μοναδική συνεισφορά της LG στις επαγγελματικές οθόνες Digital Signage (Ψηφιακής Σήμανσης).

Ανακαλύψτε κι εσείς τις απόλυτες επαγγελματικές οθόνες για τη δική σας επιχείρηση! Life is… Ghost-Free με την LG

(*Ghosting : false touch point recognition during multi-touch)

μοιράσου το!