Στην Πόλη

One Athens, γιατί στην LG αγαπάμε την πόλη που ζούμε!

Στην LG μας αρέσουν οι πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα όταν αυτές ομορφαίνουν την πόλη μας.

Μια τέτοια πρωτοβουλία πήραν οι Χρήστος Ιωάννου και Μίλτος Καμπουρίδης μετουσιώνοντας το ιστορικό κτίριο του Κωνσταντίνου Δοξιάδη στο πιο σύγχρονο και ξεχωριστό συγκρότημα κατοικιών της Αθήνας του 21 αιώνα. To κτίριο αυτό που ανήκει από το 2008 στους Μίλτο Καμπουρίδη και Χρήστο Ιωάννου, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1957 ενώ αρκετά χρόνια χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση του η οποία έγινε την δεκαετία του ’70.

Το One Athens μοιάζει να έχει βγει από το μέλλον. Είναι το πρώτο fully serviced συγκρότημα κατοικιών στην Αθήνα διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Playroom για τα παιδιά, Club Room για προβολή ταινιών, υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Οι παρευρισκόμενοι στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός μελλοντικού κατοίκου και να δουν από κοντά τη νέα LG Curved OLED TV.Η νέα LG Curved OLED TV με απόλυτη ποιότητα εικόνας και σχεδίασης και πάχος μόλις 4mm είναι η τηλεόραση του μέλλοντος και έρχεται σε πλήρη αρμονία με τον σύγχρονο και πρωτοποριακό περιβάλλον του Οne Athens.

Στην LG αγαπάμε την πόλη που ζούμε και είμαστε πάντα δίπλα σε πρωτοβουλίες που την ομορφαίνουν.

Μάθετε περισσότερα στο www.oneathens.gr  

Πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/pages/One-Athens/254373567954105

μοιράσου το!