Στην Πόλη

Ημερίδα World of Crafters: Έμπνευση, Δημιουργία, Τεχνολογία, Marketing

Οι νέες ιδέες, η έμπνευση και η δημιουργικότητα είναι αναμφισβήτητα σημαντικά προσόντα και αν τα διαθέτετε, είστε τυχεροί! Αν όμως θέλετε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και ν’ ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να «παντρέψετε» τα δημιουργικά σας ταλέντα με τις νέες τεχνολογίες και να γράψετε στην ελληνική και –γιατί όχι– ακόμη και στις διεθνείς αγορές το δικό σας «success story», σας έχουμε τη λύση.

Το World of Crafters αποτελεί την πρώτη ημερίδα στην Ελλάδα με θέμα το χειροποίητο και το “επιχειρείν”, με πρακτικές λύσεις και συμβουλές για το πώς η έμπνευση, οι πρωτότυπες ιδέες και η δημιουργία μπορούν να βοηθηθούν από την τεχνολογία –αλλά και τις σύγχρονες πρακτικές του marketing – και να αποτελέσουν πηγή εσόδων!

Στην πρώτη αυτή ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στο θέατρο του κολλεγίου Pierce (The American College of Greece - Αγ. Παρασκευή) θα φιλοξενηθούν καταξιωμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν με εσάς τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Στόχος του World of Crafters είναι να εμπνεύσει και να καλύψει τις κυριότερες θεματικές ενότητες που απασχολούν τους νέους crafters:

Inspirational παρουσιάσεις

Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες crafters παρουσιάζουν την δική τους ιστορία μέσα από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και αποδεικνύουν πως το crafting μπορεί να είναι: γράφω βιβλία & tutorials, διδάσκω σε σεμινάρια, έχω τη δική μου καλλιτεχνική σχολή, συνεργάζομαι με περιοδικά, έχω το δικό μου blog αλλά και βρίσκω την δική μου μοναδική επιχειρηματική ιδέα.

Crafting και Τεχνολογία

Ανακαλύψτε κι εσείς πώς η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ολοκληρωμένη ηλεκτρονική παρουσία χτίζοντας την ταυτότητά σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και να πουλήσετε τη δουλειά σας ακόμη και σε διεθνείς αγορές. 

Τεχνολογία και Marketing

Πως μπορείτε να προωθήσετε την εικόνα και τη δουλειά σας μέσα από το ηλεκτρονικό marketing, τα social media και τα νέα online εργαλεία;

Ελληνική πραγματικότητα

Ειδικοί (δικηγόρος, λογιστής) και crafters αναλύουν τα πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τους έλληνες crafters: έναρξη νόμιμης επιχείρησης και λογιστικά θέματα, ηλεκτρονικό εμπόριο, πνευματικά δικαιώματα και δημιουργία, σπουδές και τίτλοι κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα World of Crafters επισκεφθείτε το www.worldofcrafters.gr

μοιράσου το!