Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Διαγωνισμός “Life’s good.gr” – Η ψηφοφορία για τους 3 μεγάλους νικητές ξεκίνησε!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της LG και του ΣΚΑΪ «Life’s good.gr» μπαίνει στην τελική ευθεία! Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία της τρίτης φάσης κι εσείς επιλέξατε τις 4 ομάδες που κατάφεραν να σας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους στη δικιά τους γωνιά της Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές ήταν καταπληκτικές, η επιλογή δύσκολη, αλλά τα τελικά αποτελέσματα στην κατηγορία Μουσική είναι τα εξής:

1.     3citizens

2.     Looking at the Past

3.     Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

4.     Μουσική Σχολή Δήμου Καλαμπάκας 

Και τώρα, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην 4η και τελική φάση του μοναδικού αυτού διαγωνισμού!

Πρώτ’ απ’ όλα, ας φρεσκάρουμε τη μνήμη μας. Οι νικήτριες ομάδες από τις πρώτες δύο φάσεις του διαγωνισμού είναι οι εξής:  

Κατηγορία Φυσική Ομορφιά & Αξιοθέατα

1.     Οι Ταξιδιάρες

2.     «Έλευση… Μ. Οδηγών» - Ελευσίνα 2013

3.     7MaD

4.     One234

Κατηγορία Δρώμενα

1.     We the Specarious

2.     JNK

3.     Περήφανα Προσωπεία

4.     Εκπληκτική Γορτυνία

Και τώρα, η επιλογή είναι δική σας! Ποια από τις 12 παραπάνω νικήτριες ομάδες πιστεύετε πως έχει αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά, την παράδοση και την κουλτούρα της Ελλάδας;

Εσείς αποφασίζετε! Η ψηφοφορία έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου! Ψηφίστε το αγαπημένο σας βίντεο και στείλτε την αγαπημένη σας ομάδα ένα ταξίδι στη Nότια Κορέα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!  Οι ομάδες που θα καταταχθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση θα λάβουν πλούσια LG δώρα, με την ευκαιρία να τα μοιραστούν με το σχολείο τους ή να τα δωρίσουν σε κοινωφελείς οργανισμούς.

Καλή επιτυχία στις ομάδες που έφτασαν στο μεγάλο τελικό κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε  όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό και μας ταξίδεψαν με τα εμπνευσμένα βιντεάκια τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!  

μοιράσου το!