Eco Friendly

Η μπουγάδα είναι fun, με τα νέα πλυντήρια που παρουσίασε η LG στην INNOFEST 2014

Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, υψηλές αποδόσεις, πρωτοποριακός σχεδιασμός: Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω, η LG παρουσίασε στο διεθνές roadshow LG Innovative Festival 2014 (InnoFest), το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βενετία στις 19 Μαρτίου, τις νέες σειρές πλυντηρίων, που έρχονται στην Ευρώπη για να σας αλλάξουν την άποψη που έχετε για… τη μπουγάδα. Τώρα, το πλύσιμο των ρούχων δεν είναι απλώς εύκολη υπόθεση, αλλά με τα «έξυπνα» πλυντήρια της LG είναι πραγματικά fun!

Πλυντήρια με TurboWash™: υψηλές αποδόσεις και φροντίδα στα ρούχα!

Η νέα σειρά φιλικών προς το περιβάλλον πλυντηρίων μπροστινής φόρτωσης που παρουσίασε η LG στην INNOFEST 2014, διαθέτουν το επαναστατικό χαρακτηριστικό TurboWash™, το οποίο υποστηρίζεται από την τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG. Με αυτό, οι συσκευές εξοικονομούν ενέργεια ενώ παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης σε μόλις 59 λεπτά! [1]

Τι είναι η τεχνολογία TurboWash™ της LG;

Η πρωτοποριακή τεχνολογία TurboWash™ της LG ενσωματώνει τη λειτουργία Jet Spray για τη σημαντική μείωση του συνολικού αριθμού των πλύσεων, δημιουργώντας εντυπωσιακή εξοικονόμηση ενέργειας και προσφέροντας καθαρότερα ρούχα.

Με τον απευθείας ψεκασμό νερού πάνω στα υφάσματα για περίπου 120 δευτερόλεπτα, η λειτουργία Jet Spray ενισχύει την εξαιρετική πλύση αλλά και το ξέβγαλμα της τεχνολογία 6 Motion Direct Drive και επιτρέπει στο TurboWash™ να προχωρήσει στον ολοκληρωμένο κύκλο πλύσης.

Μέσα από τις καινοτομίες της LG, τα πιο συνηθισμένα προγράμματα πλύσης- για Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα – χρειάζονται μόνο 59 λεπτά από την αρχή μέχρι και το τέλος της πλύσης. Όταν ρυθμιστεί το TurboWash™μειώνεται έως και 15% η κατανάλωση ενέργειας και έως 40% [2] η κατανάλωση νερού.

Αυτό σημαίνει πως με τα νέα πλυντήρια της LG, μπορείτε να ολοκληρώσετε μια πλύση σε πολύ λιγότερο χρόνο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλότερο λογαριασμό νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

«Έξυπνα» πλυντήρια, με ακόμη πιο έξυπνο σχεδιασμό!

Εξελιγμένη συνδεσιμότητα σε πλυντήριο και δυνατότητα να αποκτήσετε νέα προγράμματα πλύσης; Όταν μιλάμε για πλυντήριο LG, όλα είναι δυνατά!

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Near Field Communication (NFC), μπορείτε να έχετε γρήγορη σύνδεση και ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του smartphone σας και του πλυντηρίου σας! Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε νέα προγράμματα πλύσης όπως για Μάλλινα, Βρεφικά ρούχα και Κρύα πλύση. Στη συνέχεια μπορείτε να τα εφαρμόσει απλά ακουμπώντας το smartphone σας στο σύμβολο NFC “Tag On” πάνω στο πλυντήριο ρούχων! Απλά, γρήγορα, «έξυπνα» και διασκεδαστικά!

Και βέβαια, τα νέα πλυντήρια ρούχων της LG έχουν κομψό σχεδιασμό και ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε σπίτι. Το κάθε μοντέλο της σειράς έχει ενσωματωμένο panel ελέγχου αφής τοποθετημένο έτσι ώστε να επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή ορατότητα, καθώς και λευκή οθόνη LED και μαύρη πόρτα με κρυφό χερούλι.

Στεγνωτήριο ρούχων Eco-Hybrid

Το έξυπνο πλύσιμο ρούχων, όμως, για να είναι ολοκληρωμένο, χρειάζεται και εξίσου έξυπνο στέγνωμά τους. Και η LG έχει τη λύση και εδώ!

Το στεγνωτήριο ρούχων Eco-Hybrid διαθέτει λειτουργίες Eco mode και Speed mode, προσφέροντάς σας την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία αντλιών θερμότητας, η λειτουργία Eco mode επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενεργειακής κλάσης A+++ -10%. Η λειτουργία Speed mode επιτρέπει εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης A++ και χρειάζεται 30% λιγότερο χρόνο [3] για να ολοκληρώσει έναν κύκλο πλύσης, προσφέροντας τελικά στον χρήστη περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ακόμα, το στεγνωτήριο Eco-Hybrid της LG αποτελεί την ιδανική λύση για ευαίσθητα ρούχα, αφού μπορεί να τα στεγνώσει ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, μειώνοντας τις τσακίσεις και τη φθορά στα υφάσματα.

Τέλος, τα νέα στεγνωτήρια ρούχων είναι εξοπλισμένα με τη μοναδική λειτουργία αυτόματου καθαρισμού της LG Auto Cleaning System, καθαρίζοντας τον συμπιεστή του στεγνωτηρίου μέχρι και 7 φορές ανά κύκλο. Σχεδιασμένο για να αντέχει στη συνεχή χρήση, το ανθεκτικό αυτό σύστημα βοηθά στην απόδοση του στεγνωτηρίου αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ μειώνει τη συσώρρευση υπολειμμάτων στον συμπιεστή.

Λοιπόν, τι λέτε; Εσείς θα παίξετε με τα νέα «οικιακά παιχνίδια» της LG;

 

[1] Με βάση τη δοκιμή της Intertek που πραγματοποιήθηκε στο μοντέλο F94933WHS της LG (5kg φορτίο πλύσης σε πρόγραμμα για βαμβακερά, χωρίς TurboWash ™) 

[2] Αποτελέσματα των τεστ που διεξήγαγε Intertek, σύγκριση μεταξύ απλής πλύσης βαμβακερών 5 κιλών (724wh) και πλύσης με την τεχνολογία TurboWash™ (617wh). Αποτελέσματα από τεστ που διεξήγαγε η Intertek, σύγκριση μεταξύ απλής πλύσης βαμβακερών (78L) και πλύσης με τεχνολογία TurboWash™ (47L).

[3] Σύγκριση με στεγνωτήριο ρούχων της LG ενεργειακής κλάσης A σε λειτουργία ECO mode (εργαστηριακός έλεγχος της LG) 

 

μοιράσου το!