Τα Νέα Μας

Τα άστρα λένε πως χρειάζεστε LG Smart TV!

Τι ζώδιο είστε; Είτε του αέρα, είτε της φωτιάς, είτε του νερού, είτε της γης, τα άστρα συμφωνούν φέτος σε ένα πράγμα για όλα τα ζώδια: Χρειάζεστε άμεσα μια LG Smart TV!

Είτε πρόκειται για ημερήσιες και εβδομαδιαίες, είτε για ερωτικές και μηνιαίες προβλέψεις, το μόνο που έχετε να κάνετε από δω και πέρα είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Stardome* που ενσωματώνεται στις τηλεοράσεις της LG που διαθέτουν πλατφόρμα Smart TV και… το μέλλον είναι στην οθόνη σας!

Η νέα εφαρμογή Αστρολογίας Stardome* φέρνει στην οθόνη της LG Smart TV σας τις πιο έγκυρες αστρολογικές προβλέψεις του γνωστού ελληνικού αστρολογικού site www.stardome.gr, ανανεώνοντας την καθημερινή τηλεοπτική ψυχαγωγία και ενημέρωσή σας. 

Οι προβλέψεις της εφαρμογής εμπλουτίζονται σε καθημερινή βάση από τους αστρολόγους του Stardome*, που με το μοναδικό ύφος γραφής τους και την ψυχαναλυτική προσέγγιση στην αστρολογία, σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με τη σύγχρονη αστρολογία μέσω της πλατφόρμας Smart TV.

Η προσθήκη της εφαρμογής Stardome* στην πλατφόρμα της LG Smart TV προέκυψε από τον καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό της LG με τίτλο «Είσαι αρκετά έξυπνος; Appόδειξε το!», στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η νικήτρια εταιρεία Antmoves’, που «έχτισε» και ανέπτυξε εφαρμογή αστρολογικών προβλέψεων για την καθημερινή αστρολογική ενημέρωση των χρηστών, είδε την εφαρμογή της να πραγματοποιείται με την προσθήκη της στην πλατφόρμα της Smart TV.

Με το Stardome* θα ενημερωθείτε και θα διασκεδάσετε. Στο μόνο που δε μπορεί να σας βοηθήσει είναι ν’ ανακαλύψετε τις υπόλοιπες (πάνω από) 1.200 εφαρμογές της πλατφόρμας Smart TV της LG. Εκεί θα χρειαστεί να έχετε χρόνο. Και με τη βοήθεια του χειριστηρίου Magic Remote θα δείτε πως όλα είναι δυνατά. Και πολύ εύκολα. Γιατί Life’s Good! Και αυτό δεν το λένε τα άστρα, αλλά η LG ;-) 

μοιράσου το!