Νέες τεχνολογίες

WebOs: Η νέα πλατφόρμα της LG Smart TV – Απλή όσο το ABC!

Οι επιθυμίες των τεχνοφοβικών αυτού του κόσμου εκπληρώνονται! Από ποιον; Μα φυσικά από την LG!

Αν είσαστε από εκείνους που ακούνε Smart TV και… χάνονται στη μετάφραση, τα νέα που σας έχουμε είναι καταπληκτικά: Η νέα Smart TV της LG είναι τόσο, μα τόσο απλή, όσο το ABC!

Γιατί η συναρπαστική νέα πλατφόρμα webOS της LG όχι μόνο κάνει τη χρήση της τηλεόρασης και πάλι απλή, αλλά ταυτόχρονα δίνει στο χρήστη απίστευτη ελευθερία και απεριόριστες δυνατότητες.

Η Smart TV της LG είναι «έξυπνη» ακριβώς επειδή προσφέρει τεράστια ποικιλία σε επιλογές ψυχαγωγίας, απαλλαγμένη από την πολυπλοκότητα και τις δυσκολίες που παρουσιάζει συνήθως η προηγμένη τεχνολογία. Έτσι, τώρα μπορείτε να απολαύσετε τη Smart TV ακριβώς όπως πρέπει, είτε σας αρέσει η υψηλή τεχνολογία, είτε σας «φοβίζει». Απλά, σα να μαθαίνετε την Αλφαβήτα! Δείτε ένα εισαγωγικό video.

Απλή εναλλαγή στα smart devices

Συνεχίστε την παρακολούθηση της αγαπημένης σας εκπομπής ενώ ψάχνετε τα αγαπημένα σας apps ή άλλες λειτουργίες με μόνο ένα κλικ στο Magic Remote. Δείτε το σχετικό video.

 

Εύκολη και διασκεδαστική αρχική διαδικασία έναρξης της πλατφόρμας

Θα έχετε ακούσει το «κάθε αρχή και δύσκολη». Με το WebOs μπορείτε να το ξεχάσετε κι αυτό. Τέλος στις δύσκολες και περίπλοκες διαδικασίες έναρξης της πλατφόρμας Smart TV της LG. Το ξεκίνημα γίνεται σε λίγα και πολύ απλά βήματα. Δείτε το σχετικό video.

Κι αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, υπάρχει ένας χαρακτήρας καρτούν –ο BeanBird– ο οποίος θα βοηθήσει τους «πρωτάρηδες» να συνδεθούν με τη νέα πλατφόρμα.

Συνδέστε άλλες συσκευές στη Smart TV σας με μια κίνηση

Όταν λέμε με μια κίνηση, το εννοούμε, αφού η LG Smart TV αναγνωρίζει αμέσως τη συσκευή που έχετε συνδέσει και εμφανίζει ένα pop-up menu με όλες τις πιθανές επιλογές για τον χρήστη. Δείτε το σχετικό video. 

Είσαστε έτοιμοι; Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, το λειτουργικό σύστημα webOS θα εφαρμοστεί σε πάνω από το 70% των Smart TVs της LG, συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματικών ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, για να αισθάνεστε και στο ξενοδοχείο «σαν στο σπίτι» σας!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε την απλότητα και τις δυνατότητες που έχει να σας προσφέρει η νέα WebOs Smart TV της LG. Γιατί Life’s good and… simpler ;-) 

μοιράσου το!