Νέες τεχνολογίες

Πώς μπορεί να σας εκπλήξει ένα… ψυγείο; Αν είναι LG, μόνο ευχάριστα!

Στη ζωή, μπορεί κανείς να περιμένει εκπλήξεις από πολλά πράγματα, αλλά πόσες εκπλήξεις να περιμένει, άραγε, από ένα ψυγείο; Αν μιλάμε για ψυγεία σαν αυτά που παρουσίασε η LG στην INNOFEST 2014, με αποκλειστική τεχνολογία Inverter Linear Compressor για υψηλές επιδόσεις, ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας, και εργονομικό σχεδιασμό που κάνει την αποθήκευση και οργάνωση των τροφίμων ευκολότερη και πιο άνετη από ποτέ, τότε οι εκπλήξεις μπορεί να είναι πολλές και μόνο ευχάριστες!  

Inverter Linear Compressor για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας!

·       Η αποκλειστική τεχνολογία του Inverter Γραμμικού Συμπιεστή (Inverter Linear Compressor) προσφέρει έως  50 [1] τοις εκατό εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με ένα  ψυγείο με συμβατικό συμπιεστή.

·       Tα επίπεδα θορύβου μειώνονται κατά περίπου 25 [2] τοις εκατό ενώ έχει σημειωθεί επίσης βελτίωση και στην ανθεκτικότητα.

·       Η LG επιπλέον, εγγυάται την καλή λειτουργία του μηχανισμού και προσφέρει 10-ετή εγγύηση στον Γραμμικό Συμπιεστή.

Door-in-Door™ καινοτομία για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση με λιγότερη απώλεια κρύου αέρα

Ο εξαιρετικά πρακτικός σχεδιασμός του Door-in-Door™ κάνει ευκολότερη στους καταναλωτές την πρόσβαση στα τρόφιμα και στα ποτά τους.

Επιπλέον, ο πρόσθετος χώρος στο ράφι τους δίνει την έξυπνη επιλογή για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο του ψυγείου τους βάσει του τρόπου ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η απώλεια του κρύου αέρα έως 41 τοις εκατό σε σχέση με το άνοιγμα της κυρίως πόρτας [3] του ψυγείου.

Έξυπνη διαχείριση αέρα για τη διατήρηση φρέσκων τροφίμων

·       Όλα τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το χαρακτηριστικό Total No Frost.

·       Χάρη στο νέο Multi Air Flow system, τρόφιμα όπως κρέας που αποθηκεύονται στο πάνω ράφι του ψυγείου παραμένουν το ίδιο δροσερά όπως τα λαχανικά στο κάτω ράφι.

·       Επιπλέον, το μοναδικό σύστημα φίλτρου της LG, Pure N Fresh™- το οποίο εμφανίζεται σε κάποια μοντέλα από τη νέα σειρά της εταιρείας - απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το ψυγείο. Την ίδια στιγμή, εισάγει αέρα μέσω των καθαρών και φρέσκων ​καναλιών ροής αέρα, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα των τροφίμων ​​περισσότερο από ό, τι σε ένα συμβατικό ψυγείο.

Έξυπνη Τεχνολογία για Αξιοπιστία και Ευκολία

Πολλά από τα ψυγεία της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό Smart Diagnosis™. Αυτό το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων επιτρέπει στους εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου την ταχεία διάγνωση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιάσει η συσκευή χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι.

Zero Clearance: Δημιουργικός μηχανικός σχεδιασμός για εύκολη πρόσβαση

Ιδανική για μικρότερες κουζίνες, η πόρτα Zero Clearance της LG μπορεί να ανοίξει σε γωνία 90 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι τα συρτάρια του ψυγείου μπορούν να επεκταθούν πλήρως, καθιστώντας την πρόσβαση των τροφίμων πολύ πιο εύκολη.

[1]  Με βάση τις δοκιμές VDE συγκρίνοντας την ετήσια κατανάλωση ενέργειας του LGE μοντέλου GBB530NSCXE (με Inverter Linear Compressor) και LGE μοντέλου GBB530NSQWB (με Recipro Compressor), σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 15502. Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας είναι ένα αποτέλεσμα του τύπου συμπιεστή και περαιτέρω διαφορές στο σχεδιασμό.

[2] Με βάση τις VDE δοκιμές συγκρίνοντας την SPL σε εκκίνηση του συμπιεστή του μοντέλου LGE GBB530NSCXE (με Inverter Linear Compressor) και του LGE μοντέλου GBB530NSQWB (με Recipro Compressor), σύμφωνα με τη μεθοδολογία εσωτερικών δοκιμών. Η μείωση του θορύβου είναι αποτέλεσμα των διαφορών συμπιεστή τύπου και περαιτέρω διαφορές στο σχεδιασμό

[3] Με βάση τις δοκιμές Intertek σύμφωνα με τις εσωτερικές μεθόδους δοκιμής για τη μέτρηση του ποσοστού μείωσης της εναλλαγής του αέρα κατά το άνοιγμα Door-in-Door™  σε σύγκριση με την πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερόλεπτα. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη διάρκεια του ανοίγματος της πόρτας.

 

 

μοιράσου το!