Εικόνα & Ήχος

Μόδα, Τέχνη και Τεχνολογία έγιναν ένα στην επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Λάσκαρη

Την υπέροχη συλλογή Haute Couture «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 του αναγνωρισμένου σχεδιαστή Λάσκαρη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθηκαν στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη πριν από μερικές μέρες.

Παρούσα σ’ αυτή τη «συνάντηση κορυφής» Μόδας και Τέχνης ήταν η ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της εικόνας και του ήχου, LG. Οι προσκεκλημένοι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της πρωτοποριακής LG Ultra HD 65”  με ανάλυση εικόνας 4K, καθώς και της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης LG Curved OLED TV 55.

Η εκπληκτικά καθαρή εικόνα της LG Ultra HD TV 65”, με την ανάλυση κάθε frame να φτάνει τα 8.3 εκατομμύρια pixels, σε συνδυασμό με το σύστημα ήχου 4.1 καναλιών και τα κομψά αναδυόμενα ηχεία, ολοκληρώνουν την υψηλή εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση LG Curved OLED TV 55” με την τεχνολογία WRGB OLED και με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια μοναδική ποιότητα εικόνας.

Η επίδειξη μόδας του γνωστού σχεδιαστή, με τίτλο «Η Μόδα συναντά την Τέχνη», διοργανώθηκε με ευγενή σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους αριστούχους καλλιτέχνες από τον χώρο των εικαστικών τεχνών και της μουσικής.

Ένας από τους κύριους στόχους των Φίλων του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη είναι η ενίσχυση του πολιτισμού στη χώρα μας και η υποστήριξη των νέων ταλαντούχων δημιουργών με την παροχή Υποτροφιών, ενός θεσμού,  ο οποίος ξεκίνησε ήδη από το 2011. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωφελούς έργου του Ιδρύματος.

Η νέα Haute Couture συλλογή του Λάσκαρη αποτελούνταν από υπέροχα υφάσματα και χρώματα που συνοδεύονταν από κοσμήματα της Diamond Club Danelian, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της επίδειξης μόδας είχαν η Αλίς Δικαίου και ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης.

Δύο κόσμοι δημιουργίας και έμπνευσης, με διαφορετικές αφετηρίες και προσανατολισμούς, ενώθηκαν και παρουσιάστηκαν μαζί, σε μια εικόνα μέσα από μια ματιά, την καλλιτεχνική ματιά του σχεδιαστή.

 

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ