Κινητά & Tablets

Το knockάρισμα αρχίζει: Tα νέα smartphones L40, L70 & L90 της L Series III ήρθαν στην Ελλάδα!

Είναι κομψά, έχουν στυλ, οι επιδόσεις τους δεν παίζονται και εκτός από το λειτουργικό Android 4.4 KitKat έχουν ενσωματωμένη και την τελευταία καινοτομία της LG το ‘Knock Code’!

Μιλάμε για τα νέα smartphones L40, L70 και L90 της τρίτης γενιάς L Series, τα οποία διατηρώντας τη διακριτική minimal φιλοσοφία σχεδιασμού της LG και προσφέροντας ένα εντυπωσιακό πακέτο ενισχυμένου hardware και εμπειρίας χρήσης με ασύγκριτο OS στην κατηγορία τους, συνεχίζουν τη δυναμική πορεία της σειράς L της LG με σχεδιασμό υψηλού επιπέδου και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από την πιο premium σειρά της εταιρείας, την G series.

Τη νέα αυτή σειρά της LG έχετε τη δυνατότητα να την δείτε από κοντά καθώς και να τη διεκδικήσετε, μαζί με άλλα πλούσια δώρα, στο περίπτερο της LG στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall. Πώς; Παίρνοντας μέρος με ένα φίλο σας ως τις 10 Μαίου στον LG Knock on Battle διαγωνισμό, βρίσκοντας όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε που να κάνουν ρίμα με το knockάρω!

Knockάρισμα για ασύγκριτη ασφάλεια & λειτουργικό Android 4.4 KitKat!

Τα τρία νέα κινητά, διαθέτουν τη νέα λειτουργία της LG ‘Knock Code’ που είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη διαδικασία εκκίνησης και ξεκλειδώματος της συσκευής, μετατρέποντας την ασφάλεια των smartphones σε απλή υπόθεση.

Με τη χρήση του ‘Knock Code’ μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να ξεκλειδώσετε το smartphone σας «knockάροντας», δηλαδή χτυπώντας ελαφρά με τα δάχτυλά σας στην οθόνη έναν από τους 86.000 διαφορετικούς συνδυασμούς.

Μάλιστα, μπορείτε να knockάρετε τον προσωπικό σας συνδυασμό σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, είτε είναι ενεργοποιημένη είτε όχι, χρησιμοποιώντας από ένα έως και οκτώ χτυπήματα.

Παράλληλα, τα smartphones L40, L70 και L90, όπως και ολόκληρη η νέα σειρά L, είναι εξοπλισμένα  με το πιο αναβαθμισμένο λειτουργικό της Google, το Android 4.4 KitKat, με σκοπό να προσφέρουν την πιο σύγχρονη Android εμπειρία στον χρήστη. Το νέο λειτουργικό παρέχει μια βελτιωμένη πλατφόρμα με ισορροπημένη εμφάνιση και ταχύτερες επιδόσεις.

LG L40: το μικρότερο σε μέγεθος smartphone της L SeriesIII

Το LG L40 διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1,2GHz, κάμερα 3.0ΜΡ, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της LG για τη σειρά L, όπως αψεγάδιαστο layout, λεπτό τελείωμα και μεταλλικό πλαίσιο.

LG L70: Μεταλλικό φινίρισμα, αξεπέραστο στυλ

Το L70 διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών, κάμερα 5.0ΜΡ και διπύρηνο επεξεργαστή ισχύος 1,2GHz, ενώ σχεδιάστηκε για να είναι ακόμη πιο λεπτό και compact. Παράλληλα, το περίβλημά του είναι μεταλλικό, προσδίδοντάς του ένα μοναδικό, αξεπέραστο στυλ.

LG L90: Τέλεια ισορροπία μεταξύ επιδόσεων, στυλ και τιμής

To LG L90 διατηρώντας τον απλό και κομψό σχεδιασμό της σειράς L, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό λειτουργικό στην κατηγορία του, ενώ διαθέτει οθόνη IPS 4.7 ιντσών qHD, μπαταρία μεγάλης διάρκειας 2,540mAh και τετραπήρυνο επεξεργαστή.

Ειδικότερα για τα L70 και L90 έχει σχεδιαστεί και η θήκη Quick Window. Η θήκη Quick Window, είναι η πρώτη θήκη της LG, ειδικά σχεδιασμένη για smartphones μεσαίας κατηγορίας και προσφέρει λειτουργικά οφέλη πέρα από την απλή προστασία από πτώσεις και χτυπήματα, όπως είναι το παράθυρο που επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται βασικές λειτουργίες χωρίς να ανοίξει τη θήκη.

Μη χάνεις χρόνο λοιπόν, ξεκίνησε το knockάρισμα από το Athens Metro Mall!

μοιράσου το!