Νέες τεχνολογίες

15 κιλά ρούχων σε μία πλύση; Ναι, με το νέο υπέρ-πλυντήριο LG!

Είναι η οικογένειά σας μεγάλη; Έχετε μωρό ή παιδιά και τα άπλυτα ρούχα αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικούς; Ή μήπως είσαστε, για παράδειγμα, ιδιοκτήτες κάποιου μικρού ξενοδοχείου;

Αν η απάντησή σας σε κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα είναι «ναι», τότε η LG σας δίνει τη λύση με το πλυντήριο ρούχων μεγάλης χωρητικότητα 15 κιλών F1255FD.

Δεν είναι ένα απλό πλυντήριο, αλλά ένα «υπέρ-πλυντήριο που έφτασε για να σας κάνει τη ζωή ευκολότερη, ελαχιστοποιώντας τις προγραμματισμένες πλύσεις στην καθημερινότητά σας, ενώ χάρη στον κάδο μεγάλης χωρητικότητας 112 λίτρων μπορείτε, εύκολα και άνετα, να πλύνετε και είδη μεγάλου όγκου, όπως παπλώματα και κουρτίνες.

Έξυπνες λειτουργίες για… υπέρ-πλύσεις!

Το νέο μοντέλο της LG, με δυνατότητα φόρτωσης 1 ως 15 κιλά και αυτόματο ζύγισμα κάδου, εντοπίζει τον όγκο των ρούχων που τοποθετείται. Με αυτό τον τρόπο επιλέγει τον βέλτιστο χρόνο πλύσης και ξεβγάλματος, καθώς και την κατανάλωση νερού που απαιτείται για το πλύσιμο, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Οι εξελιγμένες τεχνολογίες του παρέχουν στους χρήστες καθαρά και απαλά ρούχα, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, χάρη στην ενεργειακή κλάση Α++ του νέου μοντέλου, το οποίο προσφέρει 20% επιπλέον εξοικονόμηση σε σχέση με τα μοντέλα ενεργειακής κλάσης Α. Η προηγμένη τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, με 6 διαφορετικές κινήσεις, προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου στις ανάγκες του κάθε υφάσματος, όπως για τα μάλλινα και τα βαμβακερά.

Τέλος, Ο κινητήρας Direct Drive της LG, με 10ετή εγγύηση, εξοικονομεί ενέργεια και δημιουργεί ένα ήσυχο περιβάλλον, καθώς μειώνει στο ελάχιστο τους κραδασμούς και τους θορύβους κατά τη διάρκεια της πλύσης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα υπέρ-πλυντήριο; 

μοιράσου το!