Διαγωνισμοί-Εκδηλώσεις

Το LG G2 mini έγινε μόδα! Βρείτε τη νικήτρια και νικήστε στο διαγωνισμό μας.

To LG G2 mini, είναι αναμφίβολα το πιο κομψό smartphone της αγοράς κι έτσι δε μπορούσε να λείπει από τα χέρια όλων εμάς που αγαπάμε τη μόδα, το ξεχωριστό στυλ και κάθε τι όμορφο! Το ίδιο πιστεύουν και οι 5 Fashion και Beauty Bloggers, υποψήφιες στα Marie Claire Blog Awards 2014, στην κατηγορία Best Instagram Account οι οποίες απέκτησαν το δικό τους G2 mini για να μας ταξιδέψουν με τις φωτογραφίες τους στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Μία από τις: Themuseandtheladybag, Katko1, Marielleko_, Sartoriagram και Miragecollective θα είναι η τυχερή νικήτρια που θα αποκτήσει και ένα LG G Pad 8.3 στο event που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου. Ως τότε, όλες τους θα ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες με βάση τα παρακάτω concept-tasks που τους έχουν δοθεί:

Best Selfie: Φυσικά γιατί το έξυπνο πίσω πλήκτρο που διαθέτει το LG G2 mini σε βοηθάει να βγάζεις πανέμορφες selfie εύκολα και γρήγορα!

Original mini idea: Γιατί κάποιες φορές η mini έκδοση μπορεί να είναι πιο ξεχωριστή κι απo την original!

Natural Beauty shot: Επειδή η φυσική ομορφιά δεν έχει ανάγκη από φίλτρα!

Η blogger με τις πιο ξεχωριστές φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν την ομορφιά, τραβηγμένες από το αγαπημένο μας LG G2 mini, θα είναι η νικήτρια στην κατηγορία Instagram!

Τι λέτε; Μπορείτε να μαντέψετε ποια θα είναι η νικήτρια; Γιατί τότε σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε δικό σας το κομψό LG G2 mini για να βγάζετε και εσείς τις πιο super selfie!

Πολύ απλά, δείτε τις φωτογραφίες στα Instagram account των υποψηφίων, αναζητήστε τα hashtags #LGG2miniSELFIE, #LGG2miniFASHION, #LGG2miniBEAUTY, #mcblogawards και επισκεφτείτε το νέο Photo of the Day section του blog μας για να αποφασίσετε ποια μας δίνει τα πιο hot fashion και beauty tips! Αφήστε το σχόλιό σας με το όνομά της blogger που πιστεύετε πως θα είναι η νικήτρια, κάτω από αυτήν την ανάρτηση, μαντέψτε σωστά και μπείτε στην κλήρωση για ένα LG G2 mini.

Καλή επιτυχία!

 

Όροι διαγωνισμού

μοιράσου το!