Τα Νέα Μας

Και ο διεθνής Όμιλος Dessole Resorts & Hotels ψηφίζει LG!

Λένε πως η τελειότητα κρίνεται από τις λεπτομέρειες. Κάπως έτσι το σκέφτηκε και ο διεθνής Όμιλος Dessole Resorts & Hotels και αποφάσισε πως η εκλεκτή του πελατεία χρειάζεται μόνο το καλύτερο και στον τομέα της ποιότητας εικόνας & ήχου: και εγένετο η συνεργασία μεταξύ της LG και του Ομίλου Dessole για τη διάθεση και εγκατάσταση 1.300 τηλεοράσεων για τις έξι ανακαινισμένες ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου στην Κρήτη και στη Ρόδο!

Συγκεκριμένα, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου για το ‘Dolphin Bay Resort’ στην παραλία της Αμουδάρας στο Ηράκλειο, τα ξενοδοχεία ‘Coral’ και ‘Hermes’ στον Άγιο Νικόλαο, το ‘Malia Beach Hotel’ στα Μάλια, καθώς και τα ξενοδοχεία ‘Lippia Golf’ και ‘Olympos Beach’ στη Ρόδο.

Από δω και πέρα, οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων του διεθνή Ομίλου Dessole –ο οποίος διαχειρίζεται δεκάδες μονάδες υψηλών προδιαγραφών και στην Αίγυπτο, την Τυνησία και το Βιετνάμ– στην Κρήτη και στη Ρόδο, θα απολαμβάνουν την υψηλή τεχνολογία, αλλά και το αξεπέραστο design των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Hotel TVs από τις σειρές LG LP360H και LN549C.

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG  LP360H και LN549C, παρέχουν μια σειρά από μοναδικές λειτουργίες, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης:

  • Οι τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου της LG διαθέτουν Remote Jack Pack πλαίσιο στη βάση των τηλεοράσεων, που διαθέτει ειδικές θύρες συμβατές με πολλών ειδών φορητές συσκευές, που δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τις δικές τους φορητές συσκευές, αφού έχουν τη δυνατότητα να τις συνδέσουν με την τηλεόραση εύκολα και όποτε επιθυμούν. Χάρη στη λειτουργία Hotel mode, αποτρέπεται η μη ενδεδειγμένη χρήση της συσκευής (π.χ. πολύ υψηλή ένταση ήχου)  
  • Η λειτουργία USB Cloning επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου, αφού αντιγράφονται αυτόματα οι κατάλληλες ρυθμίσεις σε όλες τις συσκευές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούνται, γρήγορα και εύκολα.
  • Τέλος, οι τηλεοράσεις LG εξοικονομούν ενέργεια μειώνοντας το λειτουργικό κόστος, ενώ συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς διαθέτουν πιστοποιήσεις ERP και Energy Star.

 

Τελικά, η τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει, καθιστούν την LG έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς της ελληνικής αγοράς. Μάλιστα, η νέα συνεργασία της LG με το διεθνή Όμιλο Dessole Hotel & Resorts επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της στον τομέα των ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων στον τουριστικό κλάδο.

Έτσι, όπως πάει σε λίγο θα λέμε : Όπου νησί και LG

Εσείς για που λέτε Κρήτη ή Ρόδο;

μοιράσου το!