Νέες τεχνολογίες

Δώστε στυλ χώρο σας με το ΑRTCOOL Stylist Inverter V της LG!

Κάποτε, ένα καλό κλιματιστικό υψηλών απαιτήσεων και αποτελεσματικής λειτουργίας ψύξης/θέρμανσης –στην καλύτερη περίπτωση– ήταν ένα ξερό… κουτί. Όχι πια!

Η νέα σειρά της LG ARTCOOL Stylist Inverter V (με τεχνολογία 3-way Soft Airflow, απαλό φωτισμό LED και έξυπνο τηλεχειριστήριο) αλλάζει όλα τα δεδομένα και μεταφέρει τη λειτουργικότητα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το μοναδικό στυλ, σε ένα νέο επίπεδο!

Βραβευμένη με το 2014 iF Design Award, η νέα σειρά ARTCOOL Stylist, όχι μόνο εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα και έχει σχεδόν αθόρυβη και οικονομική λειτουργία χάρη στην προηγμένη τεχνολογία inverter της LG, αλλά χάρη στο ιδιαίτερο και υψηλής αισθητικής design του, αποτελεί διακοσμητικό στοιχείο για κάθε χώρο.  

Συνδυάζοντας την υψηλών απαιτήσεων και αποτελεσματική λειτουργία ψύξης και θέρμανσης με την υψηλή αισθητική, τα νέα κλιματιστικά ARTCOOL Stylist Inverter V της LG δημιουργήθηκαν με γνώμονα δύο βασικούς και αδιαπραγμάτευτους άξονες: τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση στο περιβάλλον των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, και τη σχεδιαστική καινοτομία.    

Η εμφάνιση των νέων κλιματιστικών της LG θα σας εντυπωσιάσει με την αρμονική και στυλάτη απλότητά της: ένας κύκλος τοποθετημένος ακριβώς στο κέντρο του τετραγώνου της εσωτερικής μονάδας, προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας στο σπίτι, ενώ η μινιμαλιστική προσέγγιση προσδίδει στο χώρο μια πινελιά πολυτέλειας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για το γραφείο σας ή για την επιχείρησή σας, επιλέγοντας τη νέα σειρά ARTCOOL Stylist Inverter V της LG για ένα πράγμα μπορείτε να είστε βέβαιοι: η μινιμαλιστική διακριτικότητα του νέου σας κλιματιστικού, θα είναι χάδι στο μάτι (και «θηρίο» στις επιδόσεις!)

Έξυπνος σχεδιασμός  και κορυφαίες ανθρωποκεντρικές τεχνολογίες

Είστε χαρούμενοι; Θέλετε να χαλαρώσετε; Όποια κι αν είναι η διάθεσή σας, η σειρά ARTCOOL Stylist διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό LED, οκτώ διαφορετικούς χρωματικούς φωτισμούς, ικανό να επηρεάζει τη διάθεσή σας με τον πιο θετικό τρόπο. Δημιουργήστε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, ανάλογα με τη διάθεσή σας και αφεθείτε στη διακριτική γοητεία του minimal-chic LG ARTCOOL Stylist Inverter V!

Από την άλλη πλευρά, οι μικρές διαστάσεις των νέων κλιματιστικών (μόλις 121 χιλιοστά βάθος – η μικρότερη διάσταση στα διαθέσιμα οικιακά κλιματιστικά αυτή τη στιγμή), καθώς και η κυριαρχία του λευκού χρώματος και η εναλλαγή του γυαλιστερού και του ματ στην επιφάνειά τους, διασφαλίζουν την αρμονική τους ένταξη σε κάθε χώρο και σε κάθε χρωματικό περιβάλλον.

Και βέβαια, η λειτουργία 3-way Soft Airflow της LG εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του αέρα (με ταυτόχρονη κατεύθυνση αριστερά, δεξιά και προς το δάπεδο), προσφέροντας στο χώρο σας την ιδανική θερμοκρασία.

Τέλος, ο εργονομικός σχεδιασμός του τηλεχειριστηρίου (σε στρογγυλό σχήμα και απόλυτα ταιριαστό με την κύρια μονάδα) και η οθόνη αφής –παρόμοια με αυτή των smartphones– που υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό διαδραστικών λειτουργιών για ευκολία και άνεση στη χρήση, θα σας κάνει να μη θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας!

Λοιπόν, τι λέτε; Are you ready to “Style your Space”? Δείτε το παρακάτω βίντεο και η απόφαση θα είναι εύκολη:

μοιράσου το!