Νέες τεχνολογίες

Κρατήστε τα λευκά ρούχα του τένις λαμπερά!

Επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Wimbledon πρωταθλήματος τένις –αλλά και τους συνεχιζόμενους αγώνες του Μουντιάλ – ο Ιούλιος ανακηρύσσεται και επισήμως ο μήνας των σπορ και το μόνο σίγουρο είναι πως το καλάθι με τα άπλυτα θα γεμίσει ως επάνω με ασπρόρουχα λεκιασμένα και πρασινάδες από το γκαζόν. Δεν υπάρχει, όμως, κανένας λόγος ανησυχίας, γιατί οι τεχνολογίες πλύσης της LG έχουν σχεδιαστεί έχοντας κατά νου αυτού του είδους τους δύσκολους λεκέδες!

Όλα τα πλυντήρια της LG διαθέτουν ένα μοτέρ Ιnverter Direct Drive, το οποίο προσαρμόζει την κίνηση και την ταχύτητα του κάδου και το γεγονός αυτό επέτρεψε στην LG τη δημιουργία της τεχνολογίας των έξι κινήσεων (6 Motion Direct Drive), με διαφορετικούς αλγόριθμους για κάθε πρόγραμμα. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό έξι διαφορετικών κινήσεων πλύσης, αυτό το έξυπνο σύστημα παρέχει προσαρμοσμένες πλύσεις για μια ευρεία ποικιλία υφασμάτων. Έτσι, όταν πλένετε τα αθλητικά σας ρούχα, επιλέγετε το ανάλογο πρόγραμμα του πλυντηρίου σας και εκείνο θα επιλέξει τον σωστό αλγόριθμο (με ιδιαίτερη προσοχή στο τρίψιμο για επίμονους λεκέδες και φροντίδα για τα ευαίσθητα υφάσματα) για να καθαρίσουν στην εντέλεια!

Eπίσης, τα πλυντήρια που διαθέτουν την τεχνολογία TrueStream TM της LG, σας επιτρέπουν να προσθέσετε έναν κύκλο ατμού στο πρόγραμμά σας. Έτσι, σύμφωνα με την πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών εξασφαλίζεται πώς ένα υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων αφαιρούνται από τα ρούχα σας. Επίσης,  οι λεκέδες –είτε αυτοί είναι από γρασίδι, είτε από χώμα, είτε από ιδρώτα– καθαρίζουν καλύτερα, καθώς τα σωματίδια του ατμού είναι πολύ μικρότερα από τα μόρια του νερού, και μπαίνουν πιο εύκολα μέσα στο ύφασμα, για ακόμη πιο λαμπερά και καθαρά ρούχα!

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ