Στην Πόλη

3…2…1…Let’s selfie στο Athens Metro Mall και το νέο LG G3 μπορεί να γίνει δικό σου!

Το νέο «top of the tops» smartphone του κόσμου είναι εδώ και σε περιμένει να το κάνεις δικό σου!

Το μόνο που θέλουμε από σένα, είναι η #LGG3selfie των διακοπών σου!

Για να μην τρέχεις μακριά, όμως, σου φέρνουμε τον τόπο των διακοπών σου στο Metro Mall και σε περιμένουμε να πεις κι εσύ: Let’s selfie!

Από σήμερα μέχρι και τις 10 Αυγούστου η LG σε περιμένει στο επίπεδο 0 του Athens Metro Mall για να γνωρίσεις το νέο LG G3 και το μοναδικό τρόπο λήψης selfie ανίχνευση παλάμης που ενεργοποιεί την αντίστροφη μέτρηση για εντυπωσιακά selfies.

Εμείς σου δίνουμε τα αξεσουάρ (ντύσου με καπέλα, φουλάρια, γυαλιά ηλίου, μάσκες κλπ) και το φόντο (μη φανταστείς –σε οθόνη πίσω σου!) των διακοπών που προτιμάς κι εσύ απλά πρέπει να βάλεις το κέφι, τη φαντασία και την τέχνη σου!

Βγάλε τη selfie σου με το μοναδικό τρόπο λήψεις του LG G3 κι εμείς θα την ανεβάσουμε στο facebook tab που βρίσκεται στη σελίδα της LG.

Στη συνέχεια, ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Facebook ή στο Twitter account σου και προσκάλεσε τους φίλους σου να σε ψηφίσουν.

Το #LGG3selfie με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει ένα καταπληκτικό LG G3 –για ακόμη περισσότερες selfies και όχι μόνο!

Και τα δώρα δε σταματούν εδώ. Όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης selfie θα συμμετάσχουν και στην κλήρωση για 20 διπλά εισιτήρια για τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Μη χάνεις καιρό! Σε περιμένουμε για το #LGG3selfie των διακοπών σου και σε περίπτωση που το Metro Mall σου πέφτει λίγο μακριά, μην ξεχάσεις να ψηφίσεις το καλύτερο #LGG3selfie μέσω του facebook tab στη σελίδα μας!

μοιράσου το!