Νέες τεχνολογίες

Οι στάσεις των λεωφορείων από το μέλλον είναι εδώ και είναι LG!

Αν κυκλοφορώντας στην Αθήνα πέσετε πάνω (μεταφορικά το λέμε :-P) στις νέες στάσεις λεωφορείων «ντυμένες» με εντυπωσιακές οθόνες 72 και 47 ιντσών, μην ξαφνιαστείτε. Δεν είσαστε στο Matrix. Το μέλλον, πράγματι είναι εδώ, μόνο που είναι υπαρκτό και σας το φέρνουν η LG και η Master Media System!

Η συνεργασία των δύο κορυφαίων εταιρειών, είχε ως αποτέλεσμα να αναβαθμιστούν οι στάσεις των λεωφορείων σε σύγχρονα interactive μέσα προβολής, κατευθείαν βγαλμένα από το μέλλον: επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου 72 και 47 ιντσών και digital signage media players της LG μεταμορφώνουν τις στάσεις των λεωφορείων από απλά υπόστεγα αναμονής σε χώρους ιδανικούς για δημιουργικές και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες!

Συγκεκριμένα, η LG και η Master Media System εγκατέστησαν σε επιλεγμένες στάσεις τα digital signage outdoor monitors LG 72WX70MF, LG 47WX50MF και τον καινοτόμο digital signage media player LG NA1100.

Outdoor oθόνες με αντοχή και τεχνολογική υπεροχή LG

Οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που αντεπεξέρχονται ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες:

  • Χάρη στην υψηλή φωτεινότητα των 2.100 nits και στο ειδικό φίλτρο QWP, οι εικόνες –τόσο κάθετης όσο και οριζόντιας προβολής– παρουσιάζονται με μοναδική ευκρίνεια από οποιαδήποτε γωνία θέασης.
  • Το ειδικό φίλτρο Shine Out απορροφά την ηλιακή αντανάκλαση καθιστώντας τις LG οθόνες ιδανικές για εξωτερικούς χώρους.
  • Με βελτιωμένη διαχείριση της θερμοκρασίας που οφείλεται στον αισθητήρα dual temperature (dual temperature sensor), οι επαγγελματικές οθόνες εξωτερικού χώρου της LG έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος (από 0°C έως 50°C) σε σύγκριση με άλλες outdoor οθόνες της αγοράς, χωρίς κατά συνέπεια να απαιτείται η συνεχής λειτουργία active cooling των monitors συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Digital signage media player προηγμένης τεχνολογίας και απλής λειτουργίας

O ψηφιακός media player LG NA1100 διαθέτει εύκολο και έξυπνο λογισμικό που κάνει τη λειτουργία του συστήματος πραγματικά απλή.

Συνδέοντας τον media player με μία οθόνη, η μεταφορά περιεχομένου, όπως δυναμικά διαφημιστικά μηνύματα, πίνακες πληροφοριών και μετάδοση video σε ανάλυση Full HD, γίνονται απλά και γρήγορα. Με δυνατότητα προβολής πληροφοριών και έκτακτων μηνυμάτων, το προηγμένο σύστημα της LG με τη χρήση του λογισμικού SuperSign δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει το περιεχόμενο που επιθυμεί εύκολα και γρήγορα, χάρη στα προεγκατεστημένα templates περιεχομένου.

Τώρα ξέρετε. Αν δείτε τις νέες στάσεις λεωφορείων της LG και της Master Media System μην απορήσετε. Το μέλλον είναι εδώ και περιμένει να το ανακαλύψουμε! 

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ