Στην Πόλη

Το Holiday Inn Hotel στην Αττική Οδό τα βλέπει όλα LG

Τα τελευταία χρόνια, τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην οπτικοακουστική απόλαυση της εκλεκτής τους πελατείας και επιλέγουν τις καλύτερες επαγγελματικές λύσεις στον τομέα αυτό. 

Έτσι, λοιπόν, το Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West, το οποίο βρίσκεται στην Αττική Οδό (κοντά στο αεροδρόμιο και σε κομβικό σημείο στη νέα αναπτυσσόμενη επιχειρηματική περιοχή των Αθηνών), αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των κορυφαίων ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας μας που επιλέγουν τις τηλεοράσεις LG για τον εξοπλισμό των δωματίων τους.

Συγκεκριμένα,  στα δωμάτια και τις σουίτες του Holiday Inn Hotel εγκαταστάθηκαν 180 τηλεοράσεις 32 ιντσών της Interactive σειράς LY540H Pro:Centric V, οι οποίες ήταν συμβατές με το υπάρχον δίκτυο Ρay TV του ξενοδοχείου, προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών για ψυχαγωγία και ενημέρωση.

Οι επαγγελματικές οθόνες ξενοδοχειακού τύπου LY540H της LG όχι μόνον προσφέρουν την πιο εντυπωσιακή εμπειρία θέασης με τις καθαρές, ρεαλιστικές εικόνες και τα ζωντανά χρώματα –λόγω της LED οθόνης ανάλυσης Full HD που διαθέτουν– αλλά διαθέτουν και μια σειρά καινοτόμων και εξειδικευμένων λειτουργιών που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία (και φυσικά και πελάτη)! 

  • Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία και την πληθώρα λειτουργιών των τηλεοράσεων LG LY540H, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να απολαμβάνει την πιο καθαρή και ρεαλιστική εικόνα και ταυτόχρονα εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα διάφορα προγράμματα και ρυθμίσεις, στο διαδίκτυο ή σε διάφορες προσωποποιημένες υπηρεσίες που μπορεί να διαμορφώσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.
  • Η λειτουργία Remote Jack Pack δίνει επιπλέον πρόσβαση στο περιεχόμενο των φορητών συσκευών του επισκέπτη, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης του δωματίου του.
  • Η σειρά Pro:Centric V της LG είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες, αλλά και ευκολία και εξοικονόμηση κόστους για τους ξενοδόχους.
  • Τα Interactive μοντέλα της σειράς LG LY540H είναι συμβατά με όλα τα σύγχρονα Pay TV συστήματα, μειώνοντας το κόστος επένδυσης για τους επιχειρηματίες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον σύστημα δικτύου.
  • Με τη χρήση της λειτουργίας EzManager η εγκατάσταση των αρχικών ρυθμίσεων γίνεται αυτόματα εύκολα και γρήγορα.
  • Η λειτουργία Smart Diagnosis δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού τυχόν προβλημάτων των συσκευών από απόσταση, μειώνοντας έτσι το λειτουργικό κόστος.

 

Για να καλυφθούν οι ανάγκες υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακών μονάδων όπως το Holiday Inn Hotel, η μοναδική λύση είναι το καλύτερο.

Με την LG και τις Interactive τηλεοράσεις LG  Pro:centric V LY540H, δε μπορείς να κάνεις λάθος! ;-)

μοιράσου το!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ