Νέες τεχνολογίες

Το νέο LG Smart Home στην IFA 2014: Η προσωπική οικιακή βοηθός στο smartphone σας!

Χρειάζεστε οικιακή βοηθό για να κάνει ευκολότερη τη ζωή και την καθημερινότητα στο σπίτι σας; Δε χρειάζεται να ψάξετε στις μικρές αγγελίες. Μια ενημέρωση για τεκταινόμενα στην IFA 2014 θα σας πείσει πως το μέλλον της «έξυπνης» διαχείρισης του σπιτιού σας βρίσκεται στην LG!

Όσοι βρέθηκαν στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην IFA 2014 του Βερολίνου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το όραμα της LG για ένα μελλοντικό ενοποιημένο περιβάλλον οικιακών συσκευών.

Τι είναι το LG Smart Home;

Με απλά λόγια, το LG Smart Home λειτουργεί ως ο «κεντρικός εγκέφαλος» των έξυπνων συσκευών του σπιτιού σας με μοναδικό στόχο τη δικιά σας άνεση και ευκολία!

Μέσω του LG HomeChat, το Smart Home σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με τις «έξυπνες» οικιακές σας συσκευές και να έχετε τον κεντρικό έλεγχό τους εύκολα και απλά με τη χρήση του smartphone σας.

Συμβατότητα με όλα τα «έξυπνα σπίτια»!

Το LG Smart Home είναι συμβατό με τις ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες συστημάτων ‘έξυπνων σπιτιών’, αλλά και με συσκευές άλλων κατασκευαστών μέσω ανοιχτών πρωτοκόλλων όπως το ‘AllJoyn’, το ‘ανοιχτό’ λογισμικό πρόγραμμα της εταιρείας AllSeen Alliance, ενώ θα μπορεί να συνδυαστεί και με προϊόντα της ‘Nest’ που θα λανσαριστούν στη Βόρειο Αμερική αργότερα μέσα στο 2014.

Τρία μοτίβα για ένα ακόμα πιο ζεστό και οικογενειακό οικιακό περιβάλλον

Το Smart Home περιλαμβάνει τρία διαφορετικά αλλά αλληλένδετα μοτίβα, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας:

  • Το Supreme Trust, καλύπτει την παρακολούθηση του σπιτιού, τη διαχείριση της ενέργειας και τη λειτουργία Smart Diagnosis™.
  • Το Thrilling Burst, καλύπτει το οικιακό ηχοσύστημα LG Smart Hi-Fi Audio Wireless Multi Room.
  • Το Eminent Conversation, περιλαμβάνει προσαρμοσμένες προτάσεις και χρήσιμες λειτουργίες που τίθενται σε εφαρμογή με ένα απλό άγγιγμα, όπως οι ‘Vacation’, ‘Leaving Home’, ‘Grocery Shopping’ και ‘Coming Home’.

 

Το LG Smart Home έρχεται για να αλλάξει τις συνήθειές σας στο σπίτι και να δικαιώσει εκείνους που υποστηρίζουν πως η βοήθεια στο σπίτι πρέπει να είναι μια προσιτή πολυτέλεια για όλους! Για να ανακαλύψετε, όμως, πώς ακριβώς θα φέρει τα πάνω-κάτω στην οικιακή σας ζωή (με την καλή έννοια πάντα!) θα πρέπει να γνωρίσετε και τις νέες «έξυπνες» συσκευές της LG που ξεδιπλώνουν τη χρηστικότητα του LG Smart Home σ’ όλο της το μεγαλείο. Υπομονή και τα νέα από την IFA 2014 καταφθάνουν «καυτά»… 

μοιράσου το!