Νέες τεχνολογίες

Οι πιο έξυπνες LG συσκευές για το πιο Smart Home των ονείρων σας παρουσιάστηκαν στην IFA!

Σε προηγούμενο post, σας μιλήσαμε για το επαναστατικό LG Smart Home που παρουσιάστηκε στην IFA 2014: Το όραμα, δηλαδή, της LG –που έγινε πραγματικότητα– για την έξυπνη διαχείριση του σπιτιού σας, με μοναδικό στόχο τη δική σας άνεση, εξυπηρέτηση και ευκολία!

Επειδή, όμως, το απόλυτο Smart Home απαιτεί και τις καλύτερες «έξυπνες» συσκευές του εμπορίου, όπως ήταν φυσικό η LG παρουσίασε στην IFA 2014 και μια σειρά νέων πρωτοποριακών οικιακών συσκευών, ειδικά σχεδιασμένες για να φέρουν την τεχνολογική επανάσταση στο σπίτι σας!

 

LG Smart Ψυγείο: ‘Έξυπνη’ διαχείριση των τροφίμων και εξοικονόμηση ενέργειας!

Το νέο ‘έξυπνο’ ψυγείο της LG έχει πολλά καινοτόμα και εύχρηστα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να δείτε τα ψυγεία αλλιώς!

  • Η λειτουργία Smart View περιλαμβάνει την πρώτη παγκοσμίως εσωτερική κάμερα ψυγείου, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα περιεχόμενά του μέσω του smartphone ή του tablet σας! Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι υπάρχει στο ψυγείο σας και τι χρειάζεται ν’ αγοράσετε κάθε φορά που βρίσκεστε στο σούπερ μάρκετ!  
  • Όταν δεν χρησιμοποιείτε συχνά το ψυγείο σας (π.χ. όταν κοιμάστε ή λείπετε σε διακοπές) με τη λειτουργία Smart Power Saving η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται σημαντικά, ενώ με το Energy Monitoring όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε την ενέργεια που καταναλώνει το ψυγείο σας, αλλά να γνωρίζετε ακόμη και πόσες φορές ανοίγει η πόρτα του μέσα στην ημέρα!
  • Με το Smart Manager το ψυγείο σας μεταμορφώνεται σε Σεφ αλλά και σε… φωτογράφο! Συγκεκριμένα μέσα από τη λειτουργία αυτή, το ψυγείο μπορεί να σας προτείνει ακόμα και διαφορετικές συνταγές με βάση το διαθέσιμο περιεχόμενό του με την εύχρηστη λειτουργία ‘Recipe Search’. Η fun λειτουργία ‘Photo Album’ σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες από το smartphone σας στο ψυγείο, ώστε να τις εμφανίζει στην οθόνη λειτουργίας του και να μπορούν έτσι να τις βλέπουν όλα τα μέλη της οικογένειας!  

 

LG Smart Πλυντήριο ρούχων για ευκολία, άνεση και ακόμη πιο καθαρά ρούχα! 

Το LG smart πλυντήριο ρούχων είναι εξοπλισμένο με έξυπνες τεχνολογίες που απλοποιούν τη διαδικασία της πλύσης και κάνουν τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη:

  • Η λειτουργία ‘Guided Laundry’ προτείνει και αυτόματα εφαρμόζει τις ιδανικότερες ρυθμίσεις για κάθε τύπου πλύση. Εσείς, το μόνο που κάνετε είναι να ενημερώσετε το πλυντήριό σας με ένα μήνυμα στο HomeChat™ για το είδος του λεκέ που θέλετε να αντιμετωπίσετε (π.χ. "να αφαιρεθούν οι λεκέδες χυμού" ή «λεκές από κρασί» και το έξυπνο LG πλυντήριο θα βρει το κατάλληλο πρόγραμμα!
  • Με τη λειτουργία ‘Energy Monitoring’ μπορείτε να συγκρίνετε πόση ενέργεια καταναλώνει κάθε μήνα το πλυντήριο, ενώ ενημερώνεστε και για το επίπεδο της ενέργειας που χρησιμοποιείται από τις ατομικές πλύσεις.
  • Με τη λειτουργία ‘Download Cycle’, μπορείτε εύκολα να κάνετε download ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πλύσης –από ειδικά προγράμματα για την πλύση μωρουδιακών ρούχων, μέχρι και των ρούχων του γυμναστηρίου!

 

LG Smart HOM-BOT SQUARE: η σκούπα-φύλακας του σπιτιού σας!

Με το νέο χαρακτηριστικό Home Guard η σκούπα HOM-BOT SQUARE όχι μόνο καθαρίζει, αλλά παράλληλα ‘προσέχει’ το σπίτι σας όσο εσείς βρίσκεστε μακριά.

Εάν η συσκευή ανιχνεύσει οποιαδήποτε κίνηση μέσα στο σπίτι όταν εσείς λείπετε, οι ενσωματωμένες κάμερες που έχει θα φωτογραφήσουν αυτόματα το δωμάτιο και στη συνέχεια θα στείλει τις φωτογραφίες στο smartphone σας. Παράλληλα, με το ‘Home View’, μπορείτε να ελέγξετε την έξυπνη σκούπα με το smartphones σας από οπουδήποτε, ενώ η λειτουργία ‘Cleaning History’ καθιστά απλό τον έλεγχο της απόδοσης της HOM-BOT SQUARE.

Σκούπα-security; Ποιος άλλος θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό;

 

Φούρνος LG Smart Lightwave: Ο LG-Chef στην κουζίνα σας για ανέμελο μαγείρεμα

Τώρα, με τις λειτουργίες HomeChat ™ και Recipe Search, η LG σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε από τον «έξυπνο» φούρνο σας να προτείνει συνταγές για συγκεκριμένα πιάτα.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μία από τις προτεινόμενες συνταγές και ο φούρνος σας θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία και τον χρόνο μαγειρέματος για το συγκεκριμένο πιάτο. Και όση ώρα ετοιμάζεται το φαγητό σας, εσείς μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση του ψησίματος από τη λειτουργία ‘Oven Monitoring’.

Όπως είδατε, με το LG Smart Home και τις «έξυπνες» συσκευές LG μπορείτε τώρα να νιώσετε πως στο σπίτι σας έχετε την καλύτερη προσωπική βοηθό για κάθε περίσταση! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μόνο LG! ;-)  

μοιράσου το!