Νέες τεχνολογίες

Δύο νέα προϊόντα από την LG για ρούχα στεγνά και καθαρά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ήρθαν τα πρωτοβρόχια και μαζί η ψύχρα και η υγρασία. Και γεννάται το ερώτημα: που απλώνουμε τα ρούχα; Κι όμως, τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο απλά: με μια συσκευή έχετε και καθαρά και στεγνά ρούχα, εύκολα, γρήγορα και πάνω απ’ όλα ξεκούραστα!

Πώς; Μα φυσικά με τα δύο νέα μοντέλα πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, της LG. Το LG F1695RDH και το LG F1496AD3, διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμες λειτουργίες, προσφέροντας ολοκληρωμένη και αποτελεσματική φροντίδα των ρούχων σας, εξαιρετικές επιδόσεις και μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, αφού συνδυάζουν δύο συσκευές σε μία!

Τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG F1695RDH και  F1496AD3 : διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive για την καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας των υφασμάτων και 10-ετή εγγύηση για το μηχανισμό που πιστοποιεί την αξιοπιστία και ανθεκτικότητά τους. Με μια μεγάλη ποικιλία στην επιλογή προγραμμάτων πλύσης αλλά και στεγνώματος ανταποκρίνονται επίσης στις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητάς σας.

Κορυφαία και ιδανική πρόταση αποτελεί το μοντέλο LG F1695RDH:

  • Ενσωματώνει την τεχνολογία Eco Hybrid δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα από δύο λειτουργίες στεγνώματος για εξοικονόμηση νερού ή χρόνου.
  • Διαθέτει την τεχνολογία TrueSteam, χάρη στην οποία εξαλείφονται τα αλλεργιογόνα στοιχεία έως και 99,9% και ανανεώνονται τα ρούχα απομακρύοντας τις τσακίσεις και τις οσμές.
  • Προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα 12 κιλών πλύσης και 8 κιλών στεγνώματος σε μια συσκευή κανονικών διαστάσεων. Το νέο πλυντήριο – στεγνωτήριο βοηθά αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση χώρου και χρημάτων μειώνοντας δραστικά τη συχνότητα των πλύσεων του νοικοκυριού σας.
  • Τέλος, έχει την επιλογή προγράμματος «Πλύσιμο+Στέγνωμα» όπου με το πάτημα ενός κουμπιού, σας δίνει τη δυνατότητα, εύκολα, με ένα πρόγραμμα, να απολαύσετε ρούχα στεγνά και καθαρά.

Για όσους έχουν μικρότερες ανάγκες πλύσης στην καθημερινότητά τους, το μοντέλο LG F1496AD3, με χωρητικότητα 8 κιλά για πλύση & 4 κιλά για στέγνωμα, αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή, ενώ διαθέτει και οθόνη πίνακα χειρισμού στα ελληνικά για εύκολη λειτουργία.

Λοιπόν; Προβληματίζεστε ακόμα για το ποια συσκευή θα αντικαταστήσει το παλιό σας πλυντήριο;

μοιράσου το!