Νέες τεχνολογίες

Η LG αλλάζει τον τρόπο του FPS gaming

Η LG Electronics αλλάζει τον τρόπο που θα παίζονται τα παιχνίδια πρώτου προσώπου με την διάθεση του νέου Gaming Monitor 24GM77 που έρχεται για να κάνει τη ζωή των gamers καλύτερη και ευκολότερη. Τέλος το flickering, τέλος οι θολές εικόνες, όλα γίνονται πλέον σαν να είσαι σε ένα πραγματικό περιβάλλον.

Ο ρυθμός ανανέωσης οθόνης (refresh rate) είναι πιο γρήγορος από ποτέ, το input lag (μηδενικός χρόνος καθυστέρησης στην είσοδο δεδομένων) και ο εκπληκτικός χρόνος απόκρισης σε συνδυασμό με τη νέα οθόνη της LG κάνουν τη διαφορά και είναι λες και βρίσκεσαι μέσα στο παιχνίδι. Το Full HD (1920 x 1080) και το refresh rate στα 144Hz εξασφαλίζουν την άψογη αποτύπωση της παραμικρής λεπτομέρειας, η ομαλή και ρεαλιστική κίνηση είναι πάντα στο monitor ακόμα και την ώρα της πιο δύσκολης gaming μάχης.

Το πρόβλημα της χρονοκαθυστέρησης στη είσοδο δεδομένων λύνεται με την λειτουργία Dynamic Action sync (DAS) κάτι που επιτρέπει στον gamer να είναι ταχύτερος σε ανταπόκριση σε ότι συμβαίνει στο σχεδόν ρεαλιστικό περιβάλλον που διαδραματίζεται στην οθόνη του.

Επιπλέον, η τεχνολογία Black Stabilizer αυξάνει σημαντικά την ορατότητα σε σκοτεινά και ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα κάτι γνώριμα για τα σύγχρονα First Person Shooter παιχνίδια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ακόμα και οι πιο σκοτεινές περιοχές της οθόνης την ώρα του gaming φωτίζονται αυτόματα.

Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάθεση του μοναδικού Gaming Monitor 24GM77 στην ελληνική αγορά.

μοιράσου το!