Νέες τεχνολογίες

LG Smart TV Χωρίς Σύνορα; Με τη νέα εφαρμογή του tvxs.gr η ενημέρωση δε σταματά ποτέ!

Πώς πάει η ελληνική οικονομία; Θα έχουμε εκλογές; Τι γίνεται στον κόσμο; Οι απαντήσεις σ’ αυτά και σ’ ακόμη περισσότερα ερωτήματα σας προσφέρονται πια καθημερινά (και ασταμάτητα) μέσα από τη νέα premium εφαρμογή tvxs.gr στην πλατφόρμα Smart TV των τηλεοράσεων LG Smart TV!

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του tvxs.gr, με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Κούλογλου, προσφέρει συνεχή, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση, αλλά και ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας, μέσα από την πλατφόρμα LG Smart TV, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παρακολουθήσετε τα videos και τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ του Σ. Κούλογλου και της ομάδας του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα».

Τώρα δεν έχετε λόγο –ούτε δικαιολογία – να μένετε πίσω στα νέα και στις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθώς η ροή των θεμάτων από την ελληνική και τη διεθνή ειδησεογραφία στην εφαρμογή tvxs.gr είναι συνεχής, μετατρέποντας την LG Smart TV σας σε τηλεόραση… Χωρίς Σύνορα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου σημειώνει χαρακτηριστικά πως πέντε χρόνια μετά την δημιουργία του, το tvxs.gr συνεχίζει να εξελίσσεται, ανοίγοντας νέους δρόμους στην διαδικτυακή ενημέρωση: «Το tvxs.gr εκπέμπει πλέον σε μια multimedia πλατφόρμα η οποία υποστηρίζει το site, στο mobile app για Android συσκευές, στη Smart TV και, πολύ σύντομα, μέσω της Web TV συνεχούς ροής, η οποία θα λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο. Tο νέο app για τις συσκευές LG είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση».

Το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» το γνωρίζετε και το αγαπάτε. Τώρα, με τη νέα εφαρμογή tvxs.gr (η οποία είναι ήδη διαθέσιμη τόσο στη νέα πλατφόρμα webOS της LG Smart TV, όσο και στις παλαιότερες (Netcast 4.5 και Netcast 4.0) σας καλούμε να γνωρίσετε και την LG Smart TV Χωρίς Σύνορα: Γιατί, η ενημέρωση δε σταματά ποτέ. (Το ίδιο και οι εκπλήξεις από την LG!)

μοιράσου το!