Τα Νέα Μας

Η διαμονή στο εμβληματικό Hilton Athens είναι LG αστέρων!

Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά σύγχρονα κτίρια της Αθήνας και φέρει ένα όνομα εγγύηση στον χώρο της πολυτελούς διαμονής σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι το Hilton Athens και επιλέγει για την εκλεκτή πελατεία του ένα όνομα εγγύηση στον τομέα της τεχνολογίας και της οπτικοακουστικής απόλαυσης: LG!

Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα συνεργασία της LG με το ιστορικό  ξενοδοχείο που δεσπόζει στο κέντρο της Αθήνας και αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένης ξενοδοχειακής λύσης για τα δωμάτια και τις σουίτες του, στο πλαίσιο της πρόσφατης ανακαίνισής του: 555 τηλεοράσεις της ξενοδοχειακής σειράς Pro:Centric SMART LY750H 47, 42 και 39 ιντσών, καθώς και με μία κεντρική μονάδα Pro:Centric Server PCS150R, καλύπτουν πια πλήρως τις υψηλές προδιαγραφές του εμβληματικού Hilton Athens για την ολοκληρωμένη ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών του.  

Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric SMART οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν ‘έξυπνες’ λειτουργίες και μία ανεπανάληπτη διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων, ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία και το ύφος ενός ξενοδοχείου όπως είναι το Hilton Athens, το οποίο στοχεύει να προσφέρει υπηρεσίες και διαμονή υψηλής ποιότητας και διακριτικής πολυτέλειας στους επισκέπτες του.

Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς LG Pro:Centric SMART LY750H κάνουν την τηλεοπτική εμπειρία απόλαυση:

  • Full HD πάνελ για μοναδική εμπειρία θέασης με καθαρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες.
  • ‘Έξυπνες’ λειτουργίες και εργαλεία για τη ρύθμιση και εγκατάσταση προγραμμάτων, εφαρμογών και διαφόρων λειτουργιών.
  • ‘Έξυπνη’ συνδεσιμότητα ‘Smart Share, η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες να αναπαράγουν απευθείας περιεχόμενο από τις φορητές τους συσκευές, διευρύνοντας έτσι τις επιλογές της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας τους.

 

Και βέβαια, μέσω του κεντρικού Pro:Centric server, οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις των τηλεοράσεων του ξενοδοχείου χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν τα δωμάτια. Τι σημαίνει αυτό; Εύκολος και γρήγορος προγραμματισμός αλλά και διαχείριση των ρυθμίσεων των τηλεοράσεων, από ένα σημείο, μειώνοντας δραστικά το κόστος εγκατάστασης και συντήρησης.

Η νέα συνεργασία με το ιστορικό Hilton Athens έρχεται σε μια στιγμή που η LG ηγείται με διαφορά στον κλάδο του τουρισμού, και προστίθεται σε μια σειρά από πολλές ακόμη συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου που επιλέγουν να παρέχουν στους επισκέπτες τους πολυτελή διαμονή… LG αστέρων! 

Οι καλύτεροι επιλέγουν LG και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο ;-)

μοιράσου το!